Hividarin Omurrrrrr_21 refakatçi olarak her yer alıyordur ama doğum esnasında bilemeyeceğim bir keresinde eşimde doğuma girebilir mi diye sormuştum başka hastalar açısından olmaz dendin..
Kmelikem1 Omurrrrrr_21 5 yıl önce yıldırım dorukta normal doğum yapmıştım son vakte kadar eşim hep yanımdaydı.
Mavisssss98 Kmelikem1 yani eşinizde doğuma girebildimi son vakte dediğiniz için dedim çünkü bnde eşimi yanımda isterim açıkçası
Kmelikem1 Mavisssss98 canım bebek çıkacağı anda çıkmıştı dışarı diye hatırlıyorum hep yanımdaydı onun haricinde
Zeynep117 Medicabilde Songül hanıma gidiyorum muayene ücreti 550₺ olmuş doğumu bilmiyorum özel sigorta yaptırmıştım geçen yıl çok daha avantajlı oldu, herşey dahil oluyor , Medicabilde doğum yapan ve eşi doğuma giren var mı acaba?
Zeynep117 _almirasmom eşin doğuma girecek mi peki görüştünüz mü , sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Sehersakar _almirasmom merhaba bende oktay Altun’a gidiyorum henüz fiyat öğrenemedim sizin doktorunuz kimdi bende medicabilde yapıcam
Zeynep117 _almirasmom ay teşekkür ederim benimde kontrolüm haftaya gidince sorarım diye düşünmüştüm eşim girmek istiyor 😂
motherofcats Zeynep117 ben songül hanımda doğum yaptım normali bilmiyorum ama sezaryen doğuma eş aldığını hiç görmedim hastane fotoğrafçısı hep paylaşıyor çünkü doğumları
Kmelikem1 Mavisssss98 çekirge dorukta Ayşenur kaya diye bir doktor var tavsiye ederim inanılmaz pozitif bir doktor