Kucuk_melegim Kizlar 3 4 hafta kadar baya bi midem yanıyordu boğazıma kadar hissediyordum 1 2 haftadır bitti artik yanmiyor erken bitti sanki anlamadım 35+1
MaviK Kucuk_melegim ay ne güzel ne istiyorsun daha , biz anneler aşırı fenayız olsa ağlarız olmasa neden yok diye hayıflanırız 😀😀
Ebrudemirtas Kucuk_melegim ay keşke benimde gitse çok uykum var ama mide yanmasından uyuyamıyorum mahvoldum 😞😞
Hamisbirbenn1 Kucuk_melegim keşke benimde bitse şu mide yanmasından uyuyamıyorum 20. Haftamdan beri çekiyorum 31 hafta olucaz inşallah geçer 🥺
EsiLaMirac_0mom Benim de bugün özellikle aşırı yanıyor uykum var uyuyamıyorum ne yapsam geçer acaba sütü denedim anlık geçti geri başladi
Sedamete EsiLaMirac_0mom bende şu an aynı durumdayım üstelik şurubumda var ama fayda sağlamıyor 2 yastık kullanıyorum o da pek fayda sağlamadı uykusuzluktan ölcem ne yapcaz biz ya 😣
berceste5155 Kucuk_melegim mide yanmasının saçla alakası yok sindirim sistemi yavaşladığı için yanma oluyor benim hiç mide yanmam olmadı kızım sırma saçlı doğdu kuzenimin sürekli bulantı ve mide yanması vardı kel doğdu oğlu
Aysenur426868 Kizlar miğde yanmaniz ne zaman başladı boğaza gelen o acı hissiyat ben şuan 27 haftaligim da her zaman aşağıda duruyordu hareket olarak resmen migdeme yakın göbek deliğinin yukarısı hissediyorum şuan ilj kez
EsiLaMirac_0mom Sedamete Allah yardımcımız olsun sabahı sabah ettim ya karnım aç mide yanmasından yemek yemeye korkuyorum resmen