Tusami Sevl gece bende çok kalkıyorum , oğlum sağolsun alt tarafa vurdukça daha çok geliyor tuvaletim. Panda gibi olduk valla yar kalk zor 😣 ağrılarım geçecekse herşeye razıyım
Sevl Tusami evet trendyol dolgunluğu iyi çok yumuşak değil dış astarı çıkarılıp yıkanabiliyor fermuarlı zaten
MadameHappy34 Tusami Evet Amazon’dan aldım ama Türkiye değil büyük ihtimal vardır.. Bana göre güvenilir bir site 3 gün içinde geldi bana.
Ipekgunes2 Sedaknr markası nedir acaba aynısından bende alsam aynı haftalardayız arkadaşla aynı şikayetler bende de var yatmaya gelmiyor direk ağrı sızı bel sırtımda
Tusami Ipekgunes2 e bebekten almış, baktım sitesine zaten bir tane var. Ondan alacağım sanırım, herkes memnun kalmış
Sedaknr Ipekgunes2 e bebekte baby mom hamile uyku destek yastığı bebeğim. Şimdi baktım fiyatı biraz artmış ama baya rahat edersin fiyatı 299.99.
Cansu-26 Yastık kesinlikle rahatlık açısından alınmalı ben 20. Haftamda aldım gayette rahat uyuyorum destek sayesinde
Sellmaseellma Tusami ben koltuğumun yastığını kullanıyorum uzun boyum kadar kalın birde yetiyor yani gerek kalmadı onlara 😁😁