• isimler
  • Rüyasında bebeğinin ismi söylenen oldu mu ❓❓

Bende oglumda cinsiyetini bilmiyorken daha kucagimda beyaz tulumlu bebegimi oturup berkayim diye seviyordum ama esim berkay ismini istemedi bizde atakan koyduk🙈😊

gizemtasbasi doğrudur canım ben de hocaya danışarak koydum aslında anne baba olarak seslenmemizde yeterliymiş diye. Bunu tekrar soracağım tereddüte düştüm teşekkür ederim 🙏

gizemtasbasi öykü nisa koydum 😅 yani çok araştırdım koyulması şart değil diye koymadım sonradan çok pişmanlık duydum ama ikinci kızımın kulağına okutcam Züleyha ismini ona kısmetmiş

9ay10gun yüzü de ömrü de Hz. Züleyha kadar güzel olsun inşallah minik prensesin. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻

gizemtasbasi cok ama cok guzem bir isim …Benim 3.bebegime kiz dediler di ama icimde surekli bir gariplik vardi..detayliya girmeden 10 gun once felan ruyamda yemek yiyordum patatesli tevuklu bir yemekti sofradakilerden biri bu yemeği hz Osman cok severdi bebeginin adini Osman koy dediler..Uyandim esime anlattim biz kiz biliyoruz bebegi oda olali erkek derlerse koyariz vardir bir hikmeti dedi..Detaylida doktor bebek erkek dedi cok tuhaf bir andi gozlerimiz doldu…Simdi Bebegimin ismi Muhammed Osman Asaf olacak ama kimlige Osman Asaf yazilacak uzun olur diye..Bir hocaya da sordum onemli olan kulaga okunan isimdir uc isimi de koyun dedi ..sizde kulagina Muhammed ismini de okutabilirsiniz

siyahinci3 subhanallah ne kadar güzel bir rüyaymış sizinki de. İsmiyle yaşasın inşallah evladınız ❤️

gizemtasbasi bende erkek bebek görmüştüm annem Emir diye sesleniyordu, adını emir koyun falan demişti. Emir koyacaktım ama kızım oluyor 😂😂 yanlış malum olmuş yanii

gizemtasbasi annem hamileyken Fatih camisinin önünde sarışın bi çocuk görüyor rüyasında
              Adıda Fatihmiş
              Sonra kardeşimin cinsiyetini öğreniyor erkek. Adını da Fatih koyuyor
              Kardeşim aynı annemin rüyasındaki çocukmuş 😊

gizemtasbasi benim bildiğim rüya da görülen isim konulmalı diye biliyorum. Hatta kayinbabam cok dindar bi insandır ondan önce dogan kardeşleri hiç yaşamamış hep ölmüş sonra annem bana hamile kalmış rüyasın da görmüş ismimi der rüyada görülen isim konmalı der hep

Bende seslendim oğluma ismini hamile değildim daha doruk du ismi oğlumuda gördüm isminide seslenmiştim oğlum oldu ama miraç emir koydum ☺️