33aysel33 Benim cuma günü 2 cm açıklık vardı geri kapanmış bende açılsın diye uğraşıyorum 37+4 doktor açılmayı bekliyor doğum olsun diye bide rahim kısalığı olmasına rağmen yani geri kapana biliyor mus
Snm123 Merveunal13 benimde eşim polis kuzum benimde annem geldi kalmamaya çalışıyorum ama benim sancıda var açılmada
Merveunal13 Snm123 kalkma kalkma benim şu an var mesela sancım eşim yanımda şu an ama artık çok zorlanıyorum bu haftalara kadar iyi geldin dedi doktor bebek hareket etmezse suyun vs gelirse gel dedi zaten çok ağrın olursa adalatı üçe çıkar dedi bakalım yalancı sancı işte çektiğimiz
Ahuum Snm123 20. Haftadan beri 4 cnm açılmayla 34 e geldim. Yerimde bile durmuyorum:) korkma çoğu gitmiş azı kalmış saglıkla kucagına al
Yaseminturan_ Snm123 olmazmı oluyor kasılma,sertleşme,baskı,adet olacakmış hissi ,beliö kopacak sanıyorum ,uyku sorunu vs . Ayın 20sinde randevum var haftaya cuma o zaman 34+1 oluyorum inşallah o zamana kadar dogurmam diye dolanıyorum habire🙏🏻
Yaseminturan_ Snm123 Ben acildeyim suan yine açılmam 1 cm:/ rahim ağzı fena değilmiş bu gece burdayım
Cocom Yaseminturan_ herkesin aynı olmuyor stres yapmayın. 1 cm açıklıkla 5 hafta geçiren , 3 cm açıklıkla 4 hafta geçiren kişiler var belli olmaz. Sağlıkla kucağımıza alırız inş 🌸
Cocom Snm123 Evet iki doz ciğer geliştirici yapıldı. Sancıların durması için serum antibiyotik vs verildi. İki gün hastanede kontrol altındaydım. Sancılarım nst de azalınca eve geldim. Bir hafta nidicard kullandım sürekli uzanmaya çalıştım. Sonraki hafta yavaş yavaş hareketlenmeye başladım. Sancılar yine var ama küçük küçül ara ara oluyor karın sertleşmesi gibi.
Cocom Merveunal13 bazen sertleşmeler oluyor ama kısa sürede geçiyor şu an. Uzun süre devam ediyorsa ve sık sık oluyorsa Dr kontrole gel nst ile bakalım demişti.
Rumeyysaaanur Snm123 progesteron verildi onu kullandım 1 ay, 3 doz ciğer geliştirici yapıldı 1 gün bir yatırdılar 3 gün bir yatırdılar sürekli yatmadım ama çok fazla da yürümedim ana gezmemdende geri durmadım çok şükür 36ya giricez ağrılarım oluyor falan ama böyle böyle biticek hissediyorum
Snm123 Rumeyysaaanur progestani fitil olarak mı aldın kuzum nst sancın çıkıyormuydu korkuyorum bizde 36ları görürüz inşallah yatmaya çalışıyorum
Rumeyysaaanur Snm123 hap olarak verildi bana yok kuzu hiç sancı çıkmadı şuan bile hiç sancım yok İnşallah kucağına aldığın günler görürsün kuzu❤️