Snm123 31 hafta 4gün hamileyim tam bir hafta önce kanamam odu bir avuç o gün Dr da açılma rahım ağzı uzunluğu iyiydi bugün yani bir hafta sonra tekrar kanamam oldu 1cm de açılma varmış Protestan fitil verildi üç kez günde birde 2doz bugün vuruldu 2doz yarın ciğer geliştirici olacağım doktorum evde yatış verdi asla WC harici kalkma dedi korkuyorum da oğlum d 33haftalık doğdu ama zor bir süreç beni. Gibi açıklığı olup uzun dayanan oldu mu
Yaseminturan_ Snm123 Oy oy aynı kaderi paylaşan ne çok kişi var 🥹 İlk oğlumu 29+3 de dogurdum zor bir süreçti ikinci oğluma gebeyim 28+5 de rahim ağzımi 16 mm düştü 2 cm açılmam oldu 10 gün hastanede yattım suan 32+4 oldum saha yol uzun🥹 İnşallah vaktinde sağlıkla kavusuruz🤲🏻🤎
Ahuum Snm123 20. Haftadan beri 4 cnm açılmayla 34 e geldim. Yerimde bile durmuyorum:) korkma çoğu gitmiş azı kalmış saglıkla kucagına al
Udu Snm123 23. Haftada 1 cm acilma var dendi bana doktor degistirdik progestana basladik 31. Haftadayıž simdi sikintisiz cok sukur , progestan yatistiriyo yeterince
Rumeyysaaanur Haftamda 2 cm açıklığım rahim kısalığım vardı şuan 35+4deyiz hâlâ devam ediyor inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız
Yaseminturan_ Rumeyysaaanur Oyy benimde 28+5 de rahim ağzı 16 mm düşmüştü açıklık 2 cm olmuştu 10 gün hastanede kaldım suan 32*4 oldum ama bugün aşırı ağrım var nolavak bilmiyorum inşallah vaktini bekler miniklerimiz🥹🤲🏻
Snm123 Rumeyysaaanur canım 34e Nası geldiniz ne ilaç kullandın ciğer getirici yapıldı mı size yattınız mı hep
Cocom Haftamda sancı ve 1cm açıklık vardı, sancılar devam ediyor açıklık aynı 36+3 e geldik. Böyle açıklıkla 5 hafta bekleyen de oluyormuş inşallah güzel bir zamanla sağlıkla alırız stres yapmayın 🌸
Ayseekin Benim de 35. Hafta da 1 santim açıklık vardı 36 da 2.5 oldu şuan 37 ye doğru diyorm bekliyor ikinci çocuğum sürekli hareket halinde olduğum için doğum
Yaseminturan_ Snm123 Zaten 2 gece acilde müşahadedeydim sürekli nst vs bakıldı ilk doz ciğer geliştirici yapıldı kasılmaları önlemek için serum vs takıldı sonra servise alındım 2.doz ciğer geliştirici yapıldı kan uyusmazlığı vardı onun iğnesi yapıldı sürekli kan idrar testleri yapıldı birde kasılmaları önlemek için 4 saatte bir ilaç verildi
Cocom Snm123 Evet iki doz ciğer geliştirici yapıldı. Sancıların durması için serum antibiyotik vs verildi. İki gün hastanede kontrol altındaydım. Sancılarım nst de azalınca eve geldim. Bir hafta nidicard kullandım sürekli uzanmaya çalıştım. Sonraki hafta yavaş yavaş hareketlenmeye başladım. Sancılar yine var ama küçük küçül ara ara oluyor karın sertleşmesi gibi.
Rumeyysaaanur Snm123 progesteron verildi onu kullandım 1 ay, 3 doz ciğer geliştirici yapıldı 1 gün bir yatırdılar 3 gün bir yatırdılar sürekli yatmadım ama çok fazla da yürümedim ana gezmemdende geri durmadım çok şükür 36ya giricez ağrılarım oluyor falan ama böyle böyle biticek hissediyorum
Snm123 Yaseminturan_ anladım canım bende evde Protestan alıyorum ama benim karnımda ağrı sancı kasılmalar da oluyor bu şekilde ne kadar giderse 🥺
Yaseminturan_ Snm123 oy oy aynı işte suan bende evde dinlenmeye çalışıyorum kayınvalidem vs geldi yardıma ama oğlum var yaklasık 3 yasında ister istemez eğiliyorum kalkıyorum onlar kötü etkiliyor sanırım🥹
Merveunal13 Snm123 bennde de aynılaro var 30. Haftada yatıpım oldu bir gece kaldım progestan ve adalat kullanıyorum şu an 36+1 im bitiyor ama son birkaç gündür karnımda ağrılarım var Çarşamba randevum var
Snm123 Yaseminturan_ sizinde karnınızda sertleşme ağrı oluyor mu kasılmalar bende ciğer geliştirici şekerimi de yükseltti bugün 34ü bari görsek🥺
Cocom Merveunal13 bazen sertleşmeler oluyor ama kısa sürede geçiyor şu an. Uzun süre devam ediyorsa ve sık sık oluyorsa Dr kontrole gel nst ile bakalım demişti.
Yaseminturan_ Snm123 olmazmı oluyor kasılma,sertleşme,baskı,adet olacakmış hissi ,beliö kopacak sanıyorum ,uyku sorunu vs . Ayın 20sinde randevum var haftaya cuma o zaman 34+1 oluyorum inşallah o zamana kadar dogurmam diye dolanıyorum habire🙏🏻
Snm123 Merveunal13 canım ağrı ve kasılmaların oluyormuydu devamlı adalat yan etki yaptı mı bende başlayacağım yarın adalat Protestan da alıyorum
Merveunal13 Snm123 vala kalkmak zorunda kalıyorum çünkü eşim polis yanımda kimse yok mecburen ama benşm açıklığım yoktu
Snm123 Merveunal13 benimde eşim polis kuzum benimde annem geldi kalmamaya çalışıyorum ama benim sancıda var açılmada