Cnsozdmr kubragirgin biz de Ikea’dan aldık yatak hariç herşeyini, yataklar yaylı olduğu için ordan almadık. İşbir’den aldık. Pinterest’a girip aldığınız modeli yazın orda dekorasyon örnekleri de çıkar isterseniz baya tatlı şeyler var
kubragirgin Betulaa şifoniyer ve dolap olarak 5.898 tuttu birde 400₺ halı eklemiştik yatak karar veremedik
1aysenurrr kubragirgin Baya uygun olmuş şuanki piyasaya göre güle güle sağlıklı günlerde kullanın🌺Dolap nasıl acaba fotoğraf koyma imkanınız var mı
kubragirgin 1aysenurrr Aldıklarımızın görüntüsü bu şekilde bizimki 6 çekmeceli şifoniyer malm diye geçiyor Halımızda bu şekilde
Sellmaseellma kubragirgin kız baya uyguna almışsın biz eskidji bazaardan dolapla şifonyer aldık 8 bin tl verdik malzemesi baya sağlam ama pahalıya gelmiş bize bilseydim ikeaya da bakardım genelde pahalı diye hiç oralı olmadım 😂😂
songulyurga kubragirgin ama yine de normal bir marangozdan daha uyguna geliyor içini rahatlat bu şekilde 😂
incikinannesi kubragirgin ben canım hemnes şifonyer beşik ve bebek dolabı aldım geçen sene kızıma şimdi ikinciye gebeyim hemnesin daha uzun büyük olan şifonyerini alacağım