kubragirgin Bugün ikeaya gittik şifoniyer ve dolap aldık acaba içinizde ikeadan seçerek oda yapan var mııııı?
songulyurga kubragirgin ben de ikeadan dolabını istediğim gibi çizdirip o şekilde aldım ve şifonyeri de oradan almıştım
Mello29 kubragirgin ben bütün odasini ikeadan yaptım evimde de kullaniyordum baska ürünlerini ben seviyorum.
Honeymom17 kubragirgin kuzu fotograf ekleyemedim ama googleden brimnes dolap ve 4 cekmeceli sifonyer yazinca cikiyor onlari aldim
kubragirgin Syd53 kullanışlı mı peki çoğu öneri yerde gördüm bende kimisi memnun kalmış kimisi kaba duruyor demiş
kubragirgin Mello29 hangi modelleri tercih ettiniz çocuk odasında biz bazılarında çok kararsız kaldık
Syd53 kubragirgin kullanış açısından bilmiyorum henüz kullanmadık ama bence çok güzel malzemesi daha kalın diğer karyololara göre sağlam olur diye onu tercih ettik üç aşamalı olması vs güzel uzun yıllar kullanılabilir
Eylulmom kubragirgin evet 3 sene önce kızıma oda oluşturdum ayrı ayrı parçalardan çokta memnunum kalitesi iyi o zamanlarda fiyat konusunda en uygun fiyatlısı ikeaydı şifonyer ve dolabı ordan tercih ettik
Kubra_6 kubragirgin canım bütün odayı ben ikea yaptım şifonyer, beşik ve gardrop severek aldım inşallah kızçemde severek kullanır 😍
kubragirgin Kubra_6 ayy inşAllahhh zaten hep sade şeyler olduğu için her yaşa hitap eder diye aldım bendee yaa🙏🏽🙏🏽🙏🏽