SukranKlt Merhaba kızlarrr😊 Ali ekspresten alisveris yapip memnun kalan yada memnun kalmayan var mii ? Cok guzel bebek kiyafetleri var ama guvenemiyorum da kumasi vs konusunda
Goncitos SukranKlt ben alışveriş yapıyorum mesela bebek çantasını ordan aldım ama bebek kıyacetine cesaret edemem çinden geliyor ne de olsa kumaşta hangi maddeler var belli olmaz kanserojen madde olabileceği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Burcuckc Goncitos SukranKlt instagramdaki sayfaların hepsi ebaydan ve aliexpresten alınmış urunler zaten 7 8 dolarlık takımları fotograflarını bile aynısını koyup en az60 70 liraya satıyorlar.herkes çatır çatır alıyor. Ben almadım daha ama girip baktığımda gördüm.
Rumeysaozcan SukranKlt kıyafette aldım ayakkabıda çok kaliteli ürünler görseldekinin aynısı geliyor geç geliyor 30 tl altı olunca takip numarası olmuyor
Gzdykpln SukranKlt Kiyafeti cinden getirtmeni tavsiye etmem sonucta yeni dogmus minicik bir bebek giyecek benim gorusum bu yonde. 😏
gizemmm Goncitos bu arada ben Çin’den saten bir pijama takımı getirtmiştim çeyizim için kırmızı. Türkiye de istediğim şeyleri modelleri bulamıyordum Şu an daha yeni fark ettim saten ama dökme yapıyor içine beyaz bi şey giydim diyelim kırmızı bulaşıyor Bebekler için pamuklu değilse aldıklarınız pek tercih etmeyin derim
Goncitos Merveeee bu linkteki çantanın kırmızısını aldım ama hangi butikten aldığımı şuan bilmiyorum istersen sonra yazarım hangi satıcıdan aldığımı. https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32826907332.html?aff_platform=one-link&cpt=1515229575469&sk=UneMJZVf&terminal_id=0d9d8432b25c4e879241859d28ab17d5&aff_click_id=207fefe7a9d545138426c360c884d883-1515229575469-01371-UneMJZVf&af=google&src=google&albslr=220343866&src=google&albch=shopping&acnt=494-037-6276&albcp=995074765&albag=57722629148&slnk=&trgt=349475913559&plac=&crea=tr32826907332&netw=g&device=m&mtctp=&gclid=EAIaIQobChMI1P-qgv7C2AIVSLobCh2algkyEAQYASABEgIWf_D_BwE
Merveeee Goncitos bu 20 dolarmış benim baktığım 44 dolar orjinal sunveno, dizin elinize ulaşan çantanın kalitesi nasıl koku filan var mı içi geniş mi
Goncitos Merveeee ben çok beğendim kumaşı gayet iyi dikişlerinde problem yoktu koku da yoktu yorumları okuyarak seçtim satıcıyı. Büyüklüğü de gayet iyi bölmeleri fazla. Kullanışlılığını artık bebeğim doğunca test edicem🙂
gizemgnll Goncitos ya aynı çantadan bende istiyorum ama burda 190 tl , hangi satıcıdan aldınız ve kax günde ulastı size ? Bi de sadece bunu mu sipariş ettiniz yoksa belli bi fiyat limiti var mı aliekspressde ? Ben pek güvenemiyorum ama siz almıssınız
Goncitos gizemgnll Satıcının ismini ancak gece yazabilirim şuanda ulaşamıyorum 30 güne geldi ulaştı bana. Çantayı tek sipariş etmiştim 70tl ye geldi sanırım. Ama 200-300 tlyi geçince gümrükte takılabiliyomuş çok yüklü alışveriş yapılmaması iyi olur. Ya da bir iki gün arayla verin siparişleri ayrı ayrı kargolanırsa sorun olmaz
gizemmm Ben kıyafet alışverişi yapmıştım ordan kendim için Geri bildirimi çok olan satıcılardan alışveriş yapın sorun olmaz Geri bildirim yapıp resim gönderenler var onlara bakıp öyle alın derim
gizemgnll Goncitos tamamdır o zaman sizden haber bekliyorum müsait oldugunuz zaman yazarsanız bende güvenle alıcam 😊
Goncitos gizemmm size katılıyorum ben de kıyafet işi biraz sorunlu olur diye düşünüyorum direkt tene temas eden şeyler alamamak lazım