Denisss37 Burcu7260 Ben bakırköy de Meltem Eğilmez Kalkavan a gidiyorum. Sağolsun kabul etti çünkü haftam çok ileri. Muayene ücreti 600 tl çok ilgilenip titizlikle yaklaşıyor. Dogumu hizmet ve acıbadem bakırköyde yaptırıyormuş.
1avukatanne Ben aynı hastanede Necla hanıma gidiyorum ilgi alakası ve güler yüzlü olmasından çok çok memnunum tavsiye ederim
Aycha 1avukatanne Merhaba, İzniniz olursa mesleğinizle ilgili bir soru sorabilir miyim? İzin verirseniz genel bir soru olacak. Teşekkür ederim.
Aycha 1avukatanne Merhaba, Sulh Hukuk Mahkemesi’nde bir davamız var bazı rahatsız edici tutumlardan dolayı; mahkeme heyetinin değiştirilmesi için dilekçe vermek istiyoruz. Dilekçeyi kime, hangi makama hitaben yazıp, verebiliriz? Teşekkür ederim.
1avukatanne Aycha davanızın görüldüğü mahkemeye reddi hakim için dilekçe yazacaksınız red sebeplerinizi ve buna ilişkin delilerinizi mutlaka eklemelisiniz duruşmadan önce dilekçeyi vermeniz gerekiyor
Aycha 1avukatanne Yanıtınız için çok teşekkür ederim, sağ olunuz. Bizim mahkeme 5. Sulh Hukuk, 5. Sulh Hukuk’a istinaden mi yoksa genel olarak Sulh Hukuk’a mı dilekçe yazılıp verilmeli? Sulh Hukuk’ta birden fazla hakim var mıdır? Yani şikayeti, şikayet edilen hakim değerlendirmeyektir değil mi?
1avukatanne Aycha rica ederim evet 5. Sulh hukuk mahkemesine yazacaksınız başka bir sulh hukuk hakimi değerlendirme yapacak
Mrvaaa busrabrbr merhaba evet ben muhabbet hanımdan çok memnunum ilgisi yaklaşımı çok istediğim beklediğim gibi diyebilirim sonsuz da öneririm. Tabii numarasını veriyor ama kendi cep nosu değil tabi kartvizi oluyor hastanede kendi hattını veriyor. İlerleyen zamnanda belki kendi nosunu verebilir onunla ilgili şuan bilgim yok
busrabrbr Mrvaaa çok teşekkür ederimm olsun en azından ulaşılabilecek bir numara olması da güzel 😊 ben de 15. Haftadayım hastane be doktor değiştirmeyi düşünüyorum da sanırım muhabbet hanıma randevu alıp gideceğim Çarşamba günü umarım enerjimiz uyuşur memnun kalır be sonuna kadar devam ederim inşallah