uzunkizys Heeeyyy kızlar 🤗 haydin bekleyelim bat günlerimizi 😁 inşallah regl olmayız bu ay ☺️ sevinçle ayyyy kızlar hamileyim galiba bi bakın testime diye bir sürü yorum olur burası inşallahhh 🤗😁
Kivircikkuala uzunkizys bat 19 çok zor günler geçirdim bu zamana gelene kadar neler yaşadım Rabbim biliyo inşallah bu ay güzel haber alırım pek umudum olmasa da
Arslannesi uzunkizys bat 18 dun yoğun ıslak bir akinti geldi önceki gün sünen yoğun bir akinti kasiklarim da bazen batma tarzı şeyler oluyor göğüs belirtim yok dun kan testi verdim 0.100 çıktı bekliyorum inşaALLAH vardır bebişlerimiz🤲🌿
Cagla2604 Benimde bat günüm 20 Ocak yumurtlama dönemini değerlendirdik evleneli 4 ay oldu çok istiyoruz inşallah olumlu sonuç alırız,sizlerde alırsınız inşallah
Esila201619 Bat 19 ama ben hamile kalmadim bence 😒 ama 2 gündür acayip gögüsüm hasas heleki sol elleyemiyorum ama buda baska bsydir gibi geliyor bana 🤦🏻♀️
Arslannesi uzunkizys eşim yok ki 1 haftadır görevde maalesef iki aydır yumurtlama göreve denk geliyor sanırım ☺🌼