1Mervesr dtcanannn Medicalpark funda hanımın fiyatıyla çok farkı yokmuş hatta funda hanım için 9bin diyenler varken orası daha yakın ben orayı bi araştırayım en iyisi 🙂
Melekclskn Ahsenn031013 bende ümit hanıma gidiyorum özel sigortam var bana normal doğumu 18 bin demişlerdi aralığın ilk haftasında.
Melekg Melekclskn banada 12 bin dediler herkese ayrı fiyat mı söyleniyor yarın bir daha arıyacağım bnde aralıkta sormuştum
Melekclskn yumamiii bu ne herkese farklı mı söyleniyor ben özel sigortadan yararlanıyorum ama 570 yazıyor muayenelerde
yumamiii Melekclskn ben aralıktan önceki muayenelerde 715 veriyordum şimdi 850 veriyorum Sgklıyım. özel sağlık sigortam yok valla bilemedim kime ne kaptırırlarsa mı acaba herkes çok farklı fiyatlar söyledi🫠
1Mervesr Gerçekten herkese ayrı fiyat mı söyleniyor çok tuhaf ya keşke bari baştan anlaşıp fiyat sabitleme şansımız falan olsaydı
Melekclskn Melekg özel sigorta da 18 normal sgk olarak 12 demişlerdi aralığın ilk haftası şimdi kim bilir kaç diyecekler yeni yıl zamlarıyla
Melekclskn yumamiii bende baktım yeni yılda 805 olmuş. Daha öncesinde 570 di. Özel sigortam var ama doğum limiti var bakalım ne diyecekler
Melekclskn yumamiii özel sigortan olmasına rağmen 15 mi dediler banada aynı şekilde 18 dediler o zaman gerçekten farklı fiyat veriyolar bende arayacağım merak ettim
ayseyma_omer dtcanannn merhaba normal doğum için mi bu fiyat. İlk dogumumu orada yaptım muge hanımla cidden cok memnun kaldım. Ama simdi yok kendisi fiyatları da cok artmıs kararsızım medara gidip gitmeme konusunda.