Symaysf Cihan hastanesinde direk gidip fiyatlandırmada sordum 11200 nakit olursa 10bin dediler sendika indirimleri de %10geçerli oluyormuş
Symaysf 1Mervesr rica ederim şuan için uygun amaaa doğumum temmuzun ilk haftası gözüküyor ozamana kadar bence 2kere daha zam görür bu fiyat 😊
Symaysf 1Mervesr değişen ne oldu blmiyorum ama yiğenim oldu Ağustos da medikalparkın tüm kontroller tahliller nstler ve doğum dahil paketi ve hepsi 9500dü daha yeni yani bu aralıkta gittim 250lira olann muayeneler 550-600 doğum bile şuan sadece 12bin arada geçen zaman çok az ama fiyat farkı devasa oyuzden mayısa kadar herşey olabilir 😊
Melekclskn Ahsenn031013 bende ümit hanıma gidiyorum özel sigortam var bana normal doğumu 18 bin demişlerdi aralığın ilk haftasında.
Melekg Ahsenn031013 özel sigortam var 15 tl veriyorum sadece ama muane ücreti 830 TL en son 3 ocakta gittim
Melekclskn yumamiii bu ne herkese farklı mı söyleniyor ben özel sigortadan yararlanıyorum ama 570 yazıyor muayenelerde
Dematrions Cihan Hastanesi’nde takipliyim .geçen ay doktor kontrolünde doktorunuzla açık açık konuştuk .yeni yıl zamlarindan etkilenmemek için .şuan 34 haftaligim bakalım bı aksilik çıkmazsa 7500 sezeryan 1500 de tüp baglatma için fiyat aldık .
ayseyma_omer dtcanannn merhaba normal doğum için mi bu fiyat. İlk dogumumu orada yaptım muge hanımla cidden cok memnun kaldım. Ama simdi yok kendisi fiyatları da cok artmıs kararsızım medara gidip gitmeme konusunda.