Ozlmcgrci Hayalll benim suyum yavaş yavaş gelmişti ni anda gelmedi iç çamaşır ı yaslatacak şekilde doktora gittim suyu çok azalmış normal doğumu kaldiramicak kalp atışları yavaşlıyor acilen sezeryan a alıcaz dedi
Serii Ozlmcgrci haklısın ama benim durum biraz karışık tam anlatamadım olayı ama suyum gelmiş olsaydı gelmeye devam edermiş doktorum öyle söyledi şimdilik korkulacak bişey yok suyu da gayet iyi dedi 🤷🏼♀️ ❤️
Ozlmcgrci Serii hmm ozaman korkma canım benim hergun yavaş yavaş geliyordu iç çamaşır yam yas oluyordu
Serii Merveozcelikcckl bazen bende öyle düşünüyorum ama artık eski vücuduma kavuşmak istiyorum 😂 böyle çok şişko yetersiz çirkin hissediyorum kendimi 😂😂 belki diceksin bebeğe bakmaktan iyice salarsın kendini diye ama en azından hareket etmeye başlıcam ve saçımı boyatabilcem 😂😂😂
Merveozcelikcckl Serii ahh canım ben hamileyken daha bakımlıydım ne hayaller kurdum gidip ilk işim saçımı boyatmakta ama iki aydın hala boyatacam😂😂🤦🏻♀️
Aminehuma Zeynep09 Doğum yaptım cnm ☺️ Allah’ıma bin şükür bebeğim yanımda minik ve erken doğdu o kdr ☺️