Merveozcelikcckl Serii şeffafsa su gibiyse suyun gelmiş olabilir bende öyle yaptım doğumumu sızıntı gibi geldi benim doktora git suyunda azalmadan anlıyor onlar sakın ihmal etme suyun gelmesi önemli
Serii Merveozcelikcckl gittim canm ama su değilmiş yani eğer suysa bile devamı gelir dedi şuan gayet iyi dedi 🤷🏼♀️😊
EmelBG Serii Sıcaklık hissi oluyormuş canım akarken genelde tek seferde değil aralıklarla gelmiyormuş Zaten birden geldıgınde anlardın .Dikkat et bundan Sonra farkedersin
Serii Hayalll 😂😂 kıyamam ya valla bende çok kitleniyorum resmen karnım da kocaman bebek var 😁😁 şaka gibi 😁
Hayalll Serii hergun sertlesiyor surekli aciyo yatakta yuvarlaniorum catim batio her donusumde allahim nolack halimiz kiz😥🙏
Serii Hayalll neyse koyvermek yok yoksa zaman geçmez güzel düşünelim 😊 en fazla iki haftamız var nolcak 9 ay bekledik iki hafta mı bekleyemicez demi 😊😘😘
Zeynep09 Serii Çıktım bende şimdi doktor normal bu ağrıların Doğumun habercisi dedi Doğum sancın geldiği zaman mutlaka anlarsın koşarak gelirsin zaten dedi bebek 3100 kiloymuş senin kaç kilo çıktı
Merveozcelikcckl Kızlar doğurmak için acele etmeyin içinizde durduğu her dakika sizin lehinize valla şimdi afedersiniz tuvalete gitmeye fırsatım olmuyor birde bebeğim çok gazlı o ağladıkça onunla beraber bende ağlıyorum geçic i bir süreç biliyorum ama yüreğim dayanmıyor çığlıklarına diyeceğim o ki yapmak isteyipte yapacağınız ne varsa hemen yapın sonrasına asla fırsatınız olmayacak😁
Serii Merveozcelikcckl bazen bende öyle düşünüyorum ama artık eski vücuduma kavuşmak istiyorum 😂 böyle çok şişko yetersiz çirkin hissediyorum kendimi 😂😂 belki diceksin bebeğe bakmaktan iyice salarsın kendini diye ama en azından hareket etmeye başlıcam ve saçımı boyatabilcem 😂😂😂