Edda28 Laika maşallah valla bizde de aynı ittire kaktıra gidiyor bakalım 😀 ama artık zor zamanlar bu zamana kadar bişey yoktu penguen gibi yürümeye başladık bakalım 😀
Edda28 gulcansvml10 maşallah kasık ağrısı herkeste oluyormuş bıçak saplanır gibi aniden batması yok mu birde canımdan can gidiyor bazen bir de bir tekme sallıyor sağolsun gümbür gümbür geliyorum anne diyor 😀
gulcansvml10 Edda28 ben ilk korkmuştum bende enfeksiyon da var ondan ötürü olur sandım ama bebek başı aşşadaysa ağrı yapıyor
miracyusufveberilmoms Edda28 otuza şimdi girdik baya hareketliyiz maşallah, göbek büyüyor her gün.. Bel ağrım olmasa hiç sıkıntı yok daa :(
Summerwine Edda28 30+3 olduk bizde en son 27 haftalıkken kontrole gittik haftaya gidicez bakalım.Surekli kasıklarım ve kalça kemiklerimde ağrı oluyor.Denge kaynım çok oluyor göbek önden çekiyor🤣
Edda28 Summerwine ahahah herkes de aynı merak etme önden çekiçleyiniz artık 😀😀 yusyuvarlak olup yuvarlanıcaz yakında zaten 😀😀
Hilalprlk Edda28 30+4’den selam🙋🏽♀️ En son 26 haftalıkken gittiğimde her şey normaldi. Ama iki gündür kalçamdan başlayıp sağ bacağıma ağrı vuruyo. Yürüyemiyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum 🤦🏽♀️ Rahimde oluşan ağrıda cabası.
Edda28 Hilalprlk magnezyum eksikliğinden canısı bende bugün bütün şikayetlerimi söyledim magnezyum verdi olağan şeyler bunlar birde bol su ve dinlenmek gerekiyor ama magnezyum al mutlaka ağrılar hafifler
Sudedemirer Edda28 24. Haftadan beri dahada kötüyüm hiç kalkamıyorum ayağa yürümekte çok zorlanıyorum sadece yatıyorum oturamıyorum da çok rahatsız ediyor 5 dk bile yürüyemiyorum dogum kanalına indigi için 24. Haftada inşallah erken olmaz
Hilalprlk Edda28 1 aydır magnezyum kullanıyorum aslında geçmişti ama tekrar başladı. Kontrole gidince sorucam bende bakalım
Edda28 Sudedemirer dua et içini ferah tut inşallah erken olmaz bol bol dinlenmene bak Allah yardımcın olsun o ağrılar çok zor
Irem34_52 Edda28 29+4te 1465 gramdı 30+1 gunluguz hızlı kilo almaya başladım ödem olmaya başladı zorlanmaya başladım artık
Edda28 Irem34_52 bu haftadan sonra hem anne hem bebek kilo alıyor zaten ama en çokta bebek hızla büyücek bugünlere şükredeceğiz gibi geliyor ☺️
Beyzafd Edda28 su an 32 haftaligim 30 haftalikken gitmiştim 1700 demişlerdi hatta doktorum 2 hafta onden gidiyor kilo olarak dedi iyi bir sey sanirim😁 34 olayım tekrar gidicem yani kendi kilomami yanayim bilemedim 60 ile başlayıp 76 ne demek daha 6 haftam var ödem deyip sakinliyorum ama doğumdan sonra gorecez ne oldugunu🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Edda28 Beyzafd maşallah ☺️ Ödem ödem o hiç takma gider aman ye can boğazdan gelir yemekyekte ölek mi 😀😀 çocuk acıkıyor biz değil yoksa hiç canımız bişey de çekmiyor hep bebekten dolayı 😀
Beyzafd Edda28 ahahaha aynen öyle seninki de kilosu onden gidiyormus demekki bak onlar yiyo doktora dedim bebek yiyo diye beni bozdu 2 kilo bebek olsun hadi gerisi senin böyle olursa 80 den fazla girersin dedi erkek doktorum bir De 🤣🤣🤣 bi de vallahi gören diyor bana nasil 76 sin kalcam benim sorun😅😅