Azraaaa_2 Edda28 ben 30+1de gittim 1300dedi doktor azmi kilosu? Bilemedim .sag salim doguralim hepimiz
Edda28 Azraaaa_2 yok canım az değil zaten 1300 1400 gram arası oluyormuş benimki biraz fazla sanırım alır daha son haftalarda çok kilo alıyorlar
iremuziii 31 haftalığız kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor bide tuvalete gidince sanki şeyim açılıyor gibi hissediyorum inşallah doğurmam. 😬
Edda28 iremuziii benimde aynı sordum bugün doktora normal dedi genişliyormuş rahim de dedim hocam doğuracak gibi oluyorum korkma dedi 😀 kasıklarımda ağrı yok ama alttan çıkacak gibi 😀
Edda28 iremuziii ahahah bide bu ara çok sıkıştırıyorlar sabaha kadar sürekli git gel yapıyorum ne uyku kaldı ne bişey şimdiden hazırlık yaptırıyorlar😀
Aychovsky Yarin 30 +0 oluyoruz insallah hersey yolunda. Hergun 1 saat yurumeye devam son gunlerde bir anda buyudu karnim sanki. 32de kontrol var kiloyu bilmiuoruz en son 28haftada 1160 gramdi:)
Edda28 Aychovsky benimde son bir haftadır baya karnım çıktı kocaman duruyor ayakkabı bağcıkları kocalara kaldı artık 😀 maşallah sağlıkla gelsinler inşallah
Aychovsky Edda28 evet valla bagliuor sagolsun bugun markette en alt raftan bisey aldim yeri iterek geri kalktim😂
Edda28 Aychovsky valla bende arabadan inerken elimden tutuyor koltuktan kalkarken fln hele yatak ölüm gibi ordan hiç kalkamıyorum eşim yine tıslamaya başladın diyor bu arada benim 3. Gebelik alışkınız aslında ama unutuyor insan çoğu şeyi 😀
Edda28 Beybeybi oy maşallah senin ki tombik olacak demekki ☺️ Çünkü bana doktor bugün biraz fazla dedi kilosu için normali 1400 gram flnmış
Laika Haftada 1.600 dü şuan 31 hafta bitmek üzere göbiş büyüdü arabadan inerken eşim arkadan iterek destek verio komik şeyler yaşanıyo artık zorlanmaya başladık 😅çatılarımda ağrı gibi bişey var oda normalmiş hergün yarım saat filan yüremeye özen gösteriorm güzel heycanlar
Edda28 Laika maşallah valla bizde de aynı ittire kaktıra gidiyor bakalım 😀 ama artık zor zamanlar bu zamana kadar bişey yoktu penguen gibi yürümeye başladık bakalım 😀
Beybeybi Edda28 doktora dedim nasil kilosu ideal dedi insallah tombik olur ele avuca sigsin da giydireyim rahatcae
gulcansvml10 Bugün gittim daha 30 +5 deyiz minik kızımla 1564 gr olmuş kasık Ağrısı çok berbat gerçekten başı aşşadaymış oda baya baskı yapar Allah yardımcımız olsun ☺️☺️
Edda28 gulcansvml10 maşallah kasık ağrısı herkeste oluyormuş bıçak saplanır gibi aniden batması yok mu birde canımdan can gidiyor bazen bir de bir tekme sallıyor sağolsun gümbür gümbür geliyorum anne diyor 😀