Tgc16 Sinem0135 İnşallah duyarsınız bizde gittik duyduk çok şükür. İğneyi bıraktık artık sadece hap kullanıyoruz.
Sinem0135 Tgc16 amin inşallah 🤲🏻kanaman geçti mu kuzu Benım dün hiç olmadı akşam çok kötü istifra ettim yine kırmızı lekelenmem oldu şimdi yine yok . Ama ondan önceki günler hep oldu
Tgc16 Sinem0135 Hayır şuan yok. Geçen hafta 5 gün boyunca hep oldu az da olsa. Fitil zaten hala kullanıyorum ama 3 günde bir iğne vurundum o iğneler ile gecti sanırım.
Bebetlm Sinem0135 merhaba bende 6+0 bugün cuma günü kalp atışı için gideceğiz inşallah bugün ilk kez çok çok açık pembe saydam akıntı geldi 2-3 kere birdaha olmadı çok korkuyorum doktora yazdım takip et kanama olursa gel dedi
Sinem0135 Tgc16 bugün doktora gidince bahsedecem bende bu iğne olayını benim de geçen haftaya göre çok şükğr azaldı . İnşallah bir daha tekrarlamaz . Güzel bir şekilde hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz 🤲🏻❤️
melekaltan42 gulyagmur33 benimde 3 Aralık son adet tarihim bende düşük yaptım iki tane çok korkuyorum inşallah sağlikli olur
Klce12 Sinem0135 adet olucakmış gibi bir agrınız varmıydı acaba benimde sanki adet olcakmış gibi agrım var adet agrısı gibi
Aselyusra Ayseciik benim de 11 Kasım çok yakın gidiyoruz. Acaba son zamanlarda git gide bulantınızın arttığını mı hissediyorsunuz azaldığını mı.
Klce12 Sinem0135 şuan benimde öyle agrım var çünkü ilk gebeligim düşük ile sonuçlandı biraz korkuyorum ister istemez ondan dolayı sormak istedim
Gonca4297 Son adet tarihi 23 Kasım , 6+6 günlüğüz. Özellikle sabahları olmak üzere aşırı derecede mide bulantisi kusma var,uykusuzluk,koku hassasiyeti..😭
Nesligul08 18 kasım son adet tarihim kalp atışını duyduk şükürler olsun mide bulantıları başladı bende birde aşırı gaz sancısı çekiyorum böyle olan var mı hiç
Sinem0135 Klce12 kuzum benim de bir düşüğüm oldju . Bende korkuyorum . İnşallah herşey güzel olur ama
Fidangkts 7 haftalık hamileyim bugün doktora gitim kese boş dedi saat 2 ultrason istedi öyle olan varmı