baslnhan Eceee yani aramız 1 gün sayılır 🤩 sağlıkla gelsin inşallah cuma günü sanırım seninde kontrolün?
baslnhan Tugbazdmr maşallah sağlıkla gelsin 🙏🏻 duygusallık bende de var karşıma çıkan videoya bile ağlamak istiyorum gözlerim doluyor hemen 🥺
Ozlemdemir Aksoycansel son adet tarihlerimiz aynı benim de bir çocuğum var bende evde test yapıp öğrendim 😊 tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz henuz doktora gitmedim ben siz gorundunuz mu acaba
Aksoycansel Ozlemdemir yok canım bende doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görürüz hemde inşallah kalp atışlarını duyarız diye düşündüm 😊😊 sol kasık agrım epey var ama
baslnhan ikimelekannesi28 aa maşallah araları az olacak baya, 2.çocuk daha zor tabi sağlıkla gelsin 🙏🏻
baslnhan ikimelekannesi28 ayy çok zor gerçekten o yüzden dile getirmemek en iyisi onlar için her şeye katlanılıyor tabi orası ayrı ama herkes kolaylıkla sağlıcakla bitirir umarım bu süreci 😌
Tgc16 Sinem0135 Benimde geçen hafta 3-4 gün hep kanama oldu ama doktorlar gayet normal dediler. Progestan hapı ve iğnesini kullandım. Şuan iyi bugün kalp atışını duyduk ama kanamanın sebebini söylemediler bize.
Sinem0135 Tgc16 kuzum bende gğnde iki defa progesteron fitil ve bir defa iğnesini vuruldum. Bana sa sebebini söyleyemediler bugün kontrole gidecem inşallah herşey yolundadır . Bebeğimin kalbini duyabilirim
Greenmomy Bende 5+6 oldum bugün yarın doktora gidicez kese için çok heyecanlıyım inşallah bebeği de görürüz 🤲🏻🥰
Asliiiiiiiiii42 baslnhan 7 Aralık son adet tarihim 4 hafta 6 günlüğüz teyzemiz 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne ultrasonda gözüktük nede kalp atışını duyabildik daha fındığın 🥹
Zeynepz baslnhan 12 den sonra 7 haftalık oldu tam 6+4te gittim kalp atışını duyup bebişi gördüm bulantılarım 2 haftadır falan var iştah artışı ama bi şey yemek istememe kısacası zor geçiyor inşallah çabucak geçer ilk aylar
Ozlemdemir Aksoycansel benim de var arada ağrılarım. 7 haftalıkken kalp atışı duyulur diye biliyorum ben 7 haftalık olmayı bekliycem Allah’ın izniyle
Tgc16 Sinem0135 İnşallah duyarsınız bizde gittik duyduk çok şükür. İğneyi bıraktık artık sadece hap kullanıyoruz.
Bsrbrg Son adet tarihim 4 Aralık 6+2 hamileyim geçen hafta kese ve bebeği gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi
Bebetlm baslnhan merhaba benimde 29Kasım son adet tarihim 6+0 bugün cuma günü kalp atışı için gideceğiz inşallah🤍