Oğlumda kullanıp memnun kaldığım ve kalmadıklarım.
1) Sleppy natural extra bionatural ve lavantalı kullandım. Hepsi sleepy olduğu için boyutları aynı en yumuşak bionatural sonra natural ve lavantalı aynı en naylon extra. Ben memnun kalmadım çok ince ve sızma yaptı. Lavantalı olan hiçbir farkı yok naturalden sadece lavanta yağı kokuyor. Sleepy sürekli taşma yaptı ve çok şişti. Acaip şişiyor bilginiz olsun.
2) baby turco. Bildiğiniz sleepy naturalle aynı boyut olarak kullanım olarakta. Taşma ve şişme yaptı bundan da memnun kalmadım.
3)Minies. Migros’un kendi bezi yemin ederim taş gibi içeriği temiz çok güzel ne bir taşma ne bir sızıntı ne bir şişme hiçbir şey yapmadı. Çok memnun kaldığım bezler arasında boyutları sleepy ve baby turcodan büyük yani size şöyle söyleyim sleepyin 5 numarası miniesin 4 numarasına eşit.
4)molfix. Aynı miniese benziyor çok güzel taş gibi biz bezdi asla sızdırma vs yapmadı.
5)goon. Minies molfix ve goon üçü bir diyebilirim. Ne bir sıZıntı ne şişme hiçbir şey yapmadı çok güzel. Benim oğlum çok emdiği için sürekli çiş yapardı o yüzden belkide sleepy ve baby turco yetersiz kaldı.
Hiçbir bez pişik yapmadı. Memnun kaldıklarım minies molfix ve goon. Kalmadıklarım sleepy ve baby turco.
Ayrıca şokun bezini ve pure natural denedim bir kere ama onların cırt mesafesi çok kısa olduğu için yine sızdırma yaptı gerçekten ön kısımları aşırı kısa o yüzden onlardan da memnun kalmadım.