Fgbebek-1 Alimenur bende Uşaklıyım ama İzmir’de yaşıyoruz Evet aramızda bir gün var nasip belki erken gelirler 38,39 haftalarda
Fgbebek-1 Alimenur evet hep öyle hissediyorum bakalım kız gördüm rüyamda ilk hamile olduğumu öğrendiğimde Şimdi 2defa erkek ama hala kız hissediyorum
Alimenur Fgbebek-1 bak ben başından beri kız gördüm doğurduğumu falan daha sonra eşimde görmüş ama bir gün uyandığımda sanki erkek olcak gibi bi hisle uyandım sonralarında hep kız gördüm tekrar ve öyle çıktı
Fgbebek-1 Alimenur ben rüyamda adıyla seslendim eşim kulağına oku diyordum ezanla ismini elisa diye sonra öyle seslendim
Fgbebek-1 Alimenur asel lina ismi hep kız olarak düşündük Elisa rüyamda duyunca çok hoşuma gitti ve anlamı çok güzeldi eğer kız olursa elisa ismi koymak istiyorum ☺️
Aysecan0335 Fgbebek-1 evet 13 te erkek dediler 15 de kesinleşti izmirdeyim bende ege üniv. Ege nazan tavmergen hocaya gidiyorum
Aysecan0335 Fgbebek-1 çiğliden herkes çok memnun bana çok uzak o sebepten hiç gitmedim , sağlıcakla alırız kucağımıa inşallah