Alimenur Fgbebek-1 bizde 16+3üz salı günü gittiğimizde doktorumuz büyük olasılıkla kız dedi Hareketlerini hissetmeye başladın mı peki
1anne2bebek__ Fgbebek-1 Haziran 6 gösteriyor benim doğum tarihi. Yarın 19 haftalık olacağız. İlk bebeğimde aynıydı tam tarihler tutuyor ama 38+2 de doğdu Mayıs sonu yaptım doğumu. Bu ne olur bekleyelim görelim 🤣 Haziran annesi mi olurum yine Mayıs mı bilmiyorum 🤣
Serapp777 Fgbebek-1 16+3 üz bizde kızımla 🌸henüz hareket hissetmıyorum ama bazen birden bi ağrı giriyo gibi oluyo anlık bişey.Zaman geçmıyo sanki bana öyle geliyor 🤷🏻♀️Yarın görmeye gidicez bakalım 😇
Fgbebek-1 Alimenur çok sık değil ama böyle sağ veya solda pıt pıt diye hissettim cumartesi günü Siz hissediyor musunuz ?
Alimenur Fgbebek-1 bende bir veya 2 kere hissettim onu Sabahta yatarken karnımın sol tarafında top gibi oldu sertleşti biranda baya güçlü hissettim onun olduğunu anladım artık
Aysecan0335 Biz öğrendik erkenden bence bu kontrolde söylerler sizede bazı doktorlar emin olmak istiyo ya da bebeğin pozisyonu uygun olmuyo , haziran bebişi olucak benimkide nasipse ❤️
Aysecan0335 Fgbebek-1 evet 13 te erkek dediler 15 de kesinleşti izmirdeyim bende ege üniv. Ege nazan tavmergen hocaya gidiyorum
Annecim58 1anne2bebek__ benimde 3 Haziran dediler ama Mayıs sonu gibi olur herhalde hazirana kalmaz ilk oğlumda erken oldu çünkü verilen tarihten
Fgbebek-1 1anne2bebek__ hayırlısıyla doğsunlar inşallah bizimde 22 Haziran ama önce mi olur sonra mı bakalım benim ilk bebiş🌺
Fgbebek-1 Alimenur sizin de mi Haziran 22 görünüyor doğum 40 hafta benim öyle gözüküyor ama hayırlısı İl neredesiniz ben izmirdeyim
Alimenur Fgbebek-1 içinden öyle geliyosa öyledir çünkü bende hep başından beri kız hissettim kız çıktı
Fgbebek-1 Serapp777 maşallah 🧿 sanırım bir ben kalmışım bu haftalarda öğrenmeyi bekleyen Haziran ayı kız mı çoğunluk acaba Bende öyle minik minik ağrılar ve pıt pıt seyirme şeklinde top gibi olmuştu Birgün de
Cagla129 Bende 2 Haziranmış tahmini doğumum 2 defa gittim doktora 19+4 üz kız dediler bugün yine gidicem bakalım.
Fgbebek-1 Şikayetler ve belirtiler neler sizde Benim çok ekşi yiyorum ve sol kasıkda ağrılarım vardı çok yorğunluk uyku halindeydim ilk 2 ay saçlarım uzaması durdu mesela
Fgbebek-1 Alimenur bende Uşaklıyım ama İzmir’de yaşıyoruz Evet aramızda bir gün var nasip belki erken gelirler 38,39 haftalarda
Fgbebek-1 Alimenur evet hep öyle hissediyorum bakalım kız gördüm rüyamda ilk hamile olduğumu öğrendiğimde Şimdi 2defa erkek ama hala kız hissediyorum