Sellmaseellma Meryem_duzen canım buldum tekirdağ çorluda instagram adresi dr.ersonaksu hakkında hep olumlu yorumlar var bir bak istersen
Meryem_duzen Sellmaseellma doktorlar da. Cok tuhaf olmuş kuzum ya cok garip içimizi ferah tutalım su an devlete gitmek zorundayım açıkçası maddi olarak özele verecek pek gücümüz yok inşallah gideceğim doktor iyi bir insandır vicdanlıdır 🙏
Meryem_duzen Sellmaseellma ay Allah korusun inşallah çıkmaz düzensizlik bir hayat içerisindeyim onu çözdüğüm de inşallah düzelecek inanıyorum
Meryem_duzen Nazlimom aslında ben 2018 yılında 40 verip evlendikten sonra yarısı alıp ve şimdide yarısı alarak eski kiloma dönecek gibiyim Allah korusun ki inşallah düzelir zamanla bu yeme atakları 🙏
Nazlimom Meryem_duzen şeker yok hastanede doğum yaptıgım zaman sabaha kdr ölçtüler evdede bikaç gün takip ettim şekerim cıkmadi
Meryem_duzen Sellmaseellma canım bide devlet hastanesinde ilk başta kadın doğuma gidilmesi gerekiyormuş perinatolji randevu almak için tahminen kaç güne veriyorlar randevuyu ?
Sellmaseellma Meryem_duzen hakkımızda hayırlısı neyse o olsun biz içimizi ferah tutalm.. belli olmuyor ki o hastaneye de bağlı bazen 2 gün sonrası bazen 2 hafta sonrasına verebilyor ama haftan yaknsa çok uzatamıyo sıkıştırıyor arayA