Cakmakhatice Amasya’da doğum yapmayı düşünüyorum Amasya da doktor ve hastane önerisi olan var mı ya da Samsun medicanada ? Ücretler hakkında bilgisi olan varsa çok iyi olur Amasya’da şifa hastanesi hakkında bilgisi olan var mı
Sedaknr Cakmakhatice şifada doğum yapmanı önermem. Bende Amasya’da özel takipliyim doğumu Samsun da düşünüyorum inşallah. Samsun Madikalparkda Nagihan diye bir doktor varmış Amasya’daki doktorum onu önerdi ama fiyat daha bende sormadım bu gidişim de soracağım inşallah.
Busetanem Cakmakhatice ben medical park da naziye Gürkan sabah a gidiyorum takipli hasta olduğum için 11 bin fiyat verdiler haftaya doğum.
Cakmakhatice Sedaknr çok iyi gibi durmuyor ama tercih etmeme sebepleriniz neler fiyat konusu ilgisi filan nasıl bende Samsun medicana da Dr Önder kaplanı düşünüyorum ama fiyatları hiç bilmiyorum 🤷♀️
Cakmakhatice Busetanem teşekkür ederim takipli hasta olmadığım için ne kadar fiyat çıkar acaba 🫣neyse hayırlısı bakalım
Mrtkbra Cakmakhatice ister takipli ol ister olma 11 12 arası değişiyor canım birebir görüştüm benim de nisana denk geliyor ve o zmana kadar da artma durumu var fiyatların ayrıca işinde hiç bir organizasyon da yok ne kapı ne oda süsleme
Cakmakhatice Mrtkbra öyle mi fiyatlar baya yükseldi şansa martta benimde doğumum nasip olursa bakalım medicana ya da medicalparktaki doktorla görüşeceğim