Nurcanben Elifffffe en azından 2 isimden 1 ini daha anlaşılır bir isim koysanız bebeğiniz ileride begenmezse 2. ismi bilindik olur hiç olmadı onu kullanır 🙏
Aleynasvr Elifffffe acaba eşinizden şehri ismi yerine başka icine sinen bir isim bulmasını mi istemeseniz hiç mi olmaz
s100516 Elifffffe çok özür dilerim hamilesiniz üzmek istemem ama kayınvalidenize bunu izah edemezmisiniz bu zamanın isimlerinden olması çocuğumuz için daha iyi olur diye? Okul hayatı vs var zorlanırsa?
Elifffffe Aegean Evet çankırılı eşim ve bu isim baya yaygın kendi köylülerinde kullanılıyo tabiki yeni doğanlarda değilde baya veren olmuş bu ismi hiçbi anlamı vesaire bişeyi yok zaten
Elifffffe Nurcanben Minel aslında çok yaygın şuan tutuldu aynı şekilde eslim de öyle ama mineli oğlum istediği için onda karar kıldık
biryazgecesii Şehri kaynana adı bence :d ama iki isim çok uyumsuz çocuk kendi bile söyleyemez kendi adını
Elifffffe Kızlar msjları yeni gördüm yani evet kaynana adı ve yapılacak bşşey yok tek başına şehrinur falan koymaktansa en azından ilk ismini kullanır die düşünüyorum çevresinde falan minelde karar kıldık zaten teşekkür ederim 🙏
Elifffffe Armess_loya Keske tek isim koyabilsem bi anne olarak emin olun evladıma isimini içimden geldiğince koymayı bende isterim ama bunun savaşını verdik ama yapacak bşşey yok malesef en azından iki isim
Armess_loya Elifffffe ne kadar üzücü insanlara bu kadar baskı yapılmamalı. Yani içine sinen isim olmalı, isim, anne ve babanın hakkıdır zaten, neyse madem öyle bir durum var, sağlıkla doğsun yavrunuz🌸
F-cc Elifffffe yok ama cok seviyoruz eşinize anlamı olmayan bi ismi koymanın günah olduğunu söyleyin bütün Çankırı bi hata yapıyı diye o da buna ortak olmasın
Elifffffe Aleynasvr Biz zaten ilk çocuğumuzda dedesinin adını koyduk aslında ama eşim tek erkek olduğu için simdi kayınvalidemde istedi geri çevirdik hayır dedik ama aynı binadayız falan eşimde elinden geleni yaptı ama atsan atılmaz hesabı yapacak bişeyimiz yoktu biraz mecburiyete bindi bu durum kendi isteğimizle değil yani
sonnenschein Elifffffe bu büyükler ne kadar anlayışsız oluyor cidden ben mana veremiyorum vermekte istemiyorum.. Minel ismini kullanırsınız zaten benimde çok hoşuma gidiyor hayırlı olsun 🥰🌸
Aleynasvr Elifffffe pes doğrusu en sinir olduğum şey. Herkes bıraksın insanlar kendi çocuğuna istediği ismi koysun bu nedir ya
Elifffffe sonnenschein Teşekkür ederim yani en azından tek isim olmasındansa içime sinen ismi başa getirdim gercekten büyükleri anlamak zor oluyo aslında üstümüze düşeni yaptık da ilk çocuğumda anlyışsızlar malesef
Elifffffe Armess_loya Teşekkür ederim hepimizin inşallh en önemlisi sağlıklı olmaları yavruları🙏 bazı insanlar dümdüz bakıyor asla değiştiremiyoruz bakış açılarını çok denedik uğraştık olmadı
Elifffffe s100516 hepsini söyledim açıkladım seni sevip sevmemek değil mesele ismin eski isim sen seç istersen güzel bi isim onu bile koyarım dedim ama yok biraz eski kafalılar dümdüz bakıyorlar inat geçiriyorlar yani gerçekten aklınıza gelebilecek herşeyi denedik ama en son noktada kabullendik en azından iki isim yani istediğimi kullanırım oğlumda tek isim die direttiler aynı şeylerin beterini ben onda yaşadım iki isim olsun die olmamıştı yani tecrübeliyim bu konuda aile olaral çok bağlılar illa oğullarını bi şekilde ikna ediyorlar bende yuvama zarar gelmemesi için kabullendim son mücadelemi verip