• DoğumÖneri
  • Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻

Minikpopo hastane sıcak oluyor dedi arkadaşım ama tedbir olarak almak lazım bize denk gelmez falan 😊 Çok yakınmış tarihlerimiz benim ilk bebeğim olacak o yüzden henüz tarih te belli değil normal mi sezeryan mı oda belli değil 😊
    Minikpopo ben koydum 🤣🤣🤣🤣 gerçi herşeyi koydum nerdeyse o yüzden yazmadım lansinoh un tekli elektrik lisini aldım ama henüz dezenfekte etmedim inşallah bu hafta sonu 🙏🏻 ebeler yanınızda getirin yada hastaneden kiralayın dedi
    0581 doğumdan sonra hastane hakkında bilgi verebilir misin?
    ben de orada doğum yapacağım. bi de fiyat aldınız mı?
    • 0581 bunu yanıtladı.
      Nurcin tabi ama hatırlatırsanız unutabilirim 😊 . Ben Ayten olgun a gidiyorum yrdm.doç. Olması sebebi ile uzmandan biraz farklı fiyat normal Doğum 1600 zorunlu sezeryan 2.850 isteğe bağlı sezeryan ise 4.100 tl ama ocak ta tekrar zam gelecekmiş benim doğumum Allah izin verirse 40. Hafta 28 kasım yani yapılacak zamlı tarifeye denk gelmiyor gerçi daha çok yeni zam yapılmıştı
        0581 ben fatma bilgehan a gidiyorum. ama doğum geceye felan denk gelirse. hangi dr varsa o yapıyor zaten işlemi. aslında pekte öenmli değil hangi dr a gittiğimiz... ama bakarsın gündüz gelir. kendi dr umuz doğuma girer :D
        1600 normal doğum için iyiymiş.
        peki içeriğine baktın mı? neler var mesela. bebeğin ve senin ilk muayeneni yapacaklar di mi?
        bazı hastaneler bunun için ekstra alıyormuş..
        • 0581 bunu yanıtladı.
          Nurcin yapıyorlar muayene leri onlarda sorun yok sen kaçıncı haftadasın ? Bu Arada doktorun çok büyük önemi var ben senin gittiğin doktor ve burcu boyama dışında bütün kadın Doğum doktorlarının hepsine gittim ilgi alaka verdiği bilgiyle çok farklı . Evet normal Doğumun ne zaman olacağı belli olmadığından bi çok yerde de böyle zAten 10 dk da doğuran da var doktor gelcek olsa da yetişemez zAten ama inşallah kendi doktorlarımız denk gelir
          Nurcin bu arada senim doktorunun normal doğumu daha uygundur 😉
            senanur ben yeter diye düşünüyorum normalde de kanamam çok olmaz benim yine çok kanamam olacağını zannetmiyorum canım valla
            Zeynozeyyo aynen valla ne bahsettiğimizi anlatmak yerine direk atarız bari daha açıklayıcı olur dimii ☹️
            Crn23 yazmış gibi oldunuzz 🤣 zaten herkes bi tane depend yazdı sağolsunlar 🤣🤣
            0581 benim de ilk bebişim ama tüp bebek olduğu için riske atmayalım dedik ondan sezaryen olucak canım 😊 valla ben de göğüsle ilgili herşeyi aldım çünkü çok korkuyorum sütüm gelmeyecek diye ☹️
            Minikpopo ben normal dogum yaptım hastane evme cok yakındı tek pijama koymustum ve hastaneye gittiklerim vardı 3-4 tane kilot , ped 10 tane faln terlik, bebegm içinde bebek bezi ıslak mendil 2 tane tulum zıbın sapka ve battanye. Zaten ertesi gün cıktık bunlar yetti
              Normal doğum yaptım. Depend bez yoksa can bebenin bezi ikisi de aynı bence iki takım pijama (lohusa pijaması çok gereksiz bu ara da) terlik içi yünlü çorap giyeblen bi insan olmadığım için o da. İç çamaşırı almadım sütyen hariç onu da sporcu sütyeni aldım daha rahat bebek için oldukça bez ıslak mendil hastane de giyeceği takım ayrıca hastane çıkışı bir ince biri kalın bataniye bu kadar yani hastane de başka hçbir şeye ihtiyacınız olmuyor kullanmıyorsunuz o ağrıyla zatem bebenin üstünü değiştirirken bile bi üf diyorsunuz fazlasına gerek yok
                0581 :D ben daha yolun yarısındayım :D 19+6
                doçent vs olmadığından daha uygundur sanırım :D
                bana çok övdüler fatma hanımı. o yüzden ona gidiyorum. bakalım neler olacak... :D
                Biology26 ben biraz önce hazırladım şu an tek eksiğim kilot ve atlet ☹️ Nasıl tercih etmeliyim acaba dikişsiz kilot al diyolar ama siz nasıl tercih ettiniz?
                  Birglbiray ayy evet hastane çıkışı için de kıyafet götürmek lazımm değil mii 🤭 onu da hesaplamamıştım bak teşekkür ederim canımm 🙏🏻😊
                  Minikpopo e bebekten aldım ben canım kremde lansınoh ve hametan ıyı geldı benım parçalanmıştı göğüslerim oncesınde kullanmadığım ıcın çok pişmanım