Zuhrezuhre Kızlar reglime daha 10 gün var dayanamadım gebelik testi yaptım iki dk sonra falan ışıkta bu şekildeydi birşeyler var mı sizce ???
Canor Zuhrezuhre burda böyle gözüküyosa yarın erken gebelik testi al kuzum orda daha net bir şekilde çıkar varsa. 🙏🏻
Zuhrezuhre Necibedmrll daha 10 gün var reglime kanda çıkar mı yoksa her gün testle takip mi etmem lazım eşim de yanlış sonuç alır üzülürüm diye yoktur bence hemen beklentiye girme dedi ama insan yolunu gozleyince böyle oluyor demek ki 😔
Necibedmrll Zuhrezuhre sabretmek zor tabi bu süreçte ama eşinin dediği gibi bekle derim ama eğer ki için içini yerse bi kan verebilirsin ama erken olduğunu düşünüyorum
Zuhrezuhre Fatma_gull evet kaset test evde bir tane vardı şeytan dürttü kalktım yaptım akşam akşam yine uykular haram 😅
BabyPelargos Canım çok erken ama bu şekilde 5 dk içinde olduysa hamile olabilirsin ama daha uzun bir süre içinde böyle olduysa değilsindir. Bi de testin erken gebelik testi mi? Hakkında hayırlısı olsun
Meltems53 Zuhrezuhre bende negatif testime böyle flaşla bakmıştım arkasındaki çizgi görünmüştü. Çıplak gözle görünmesi daha önemli bence.
Zuhrezuhre Meltems53 kesinlikle belirgin olması gerekiyor bence de ama daha 10 gün var belki gün geçtikçe belirginleşir 🙏🏻