ffahriyeffidan0 Mysmrt Öyle olunca aynı bacağınızın parmaklarını yukarı doğru oynatın ben hep öyle yapıyorum tutulma geçiyor anında ☺️
remziye_semiz Mysmrt benimde aynısı oluyordu doktorum kızılay erzincan maden suyunu önerdi bol magnezyumlu her gün ondan iciyorum çok iyi geliyor
1aysekaplan Aybuke-1667 ay dün geceden beri bende kaburga agrisi var sag gogsumun altinda cocuk oraya toplaniuor surekli sendede öyle mi
Aybuke-1667 1aysekaplan bende şöyle oluyor desteksiz oturamıyorum yattığım zaman sanki kaburgalarım plastik gibi eziliyor çok zor ya
1humeyra Mysmrt yanlış olmadığıma sevindim 😂 bizimde çok yüksek erken doğum riskimiz var ilk gebelik sürekli kendimi korkutuyordum bebek doğuma hazırlıyor diye ama bu belirtileri yaşayan anneleri görünce rahatladım
Mysmrt 1humeyra ben de her şeyi erken doğum belirtisi sanıyordum ama artık 33 haftalık oldum doğsa da yaşar dedi doktor o yüzden rahatım umursamıyorum hiçbir şeyi😂
1humeyra Mysmrt kesinlikle umursamaz olmak gerekiyor bebek de strese sokuyor kendini bizde 🥹 benim de rahim ağzı kısalığım var gece gündüz fark etmeden doğumu bekliyor doktorum o yüzden stresten çıkamıyorum
selvaurnn_ Hepimiz aynıyız Allahım yardımcımız olsun inşallah canlarımm🙏🏻😘🤲🏻 sağ salim bal küplerini kucağımıza alalım🙏🏻🥰
fndaaaaa Sık sık bel agrisi vajina ağrısı sık tuvalete çıkma az biraz yurunce hemen kasik ağrısı oluyo v bol tekmeli geceler gunler 😁😁
Gebeyimbengebe Bizde ayni durumdayz.Kalcadan Kuyruk sokumuna giden agri var…Mide yanmasi istahsizlik basladi.Tek olmadgima sevindm..Saglikla gelsinler