Mysmrt Buse-ozdmr vajina kuyruk sokumu ağrısı bol oğluşumun tekmeleri uykusuz geceler heyecan mutluluk her şeyden var karışık😂
Pengu Buse-ozdmr mide yanması , ishal , idrarda enfeksiyon ile gidiyo bol tekmeli ve hıçkırıklı aynı zamanda🥰
1humeyra Mysmrt yanlış olmadığıma sevindim 😂 bizimde çok yüksek erken doğum riskimiz var ilk gebelik sürekli kendimi korkutuyordum bebek doğuma hazırlıyor diye ama bu belirtileri yaşayan anneleri görünce rahatladım
Mysmrt Buse-ozdmr ya kramp demişken benim geceleri bacaklarımın alt tarafında damar çekilmesi gibi bir şeyler oluyor uyurken canım yanıyor farkediyorum sizde de oluyor mu
Buse-ozdmr Aybuke-1667 artık lavaboya yatak kuracam bendede cok var😂2 3 dakkaya bır gıdıyorum cok kotu
1aysekaplan Aybuke-1667 ay dün geceden beri bende kaburga agrisi var sag gogsumun altinda cocuk oraya toplaniuor surekli sendede öyle mi
Buse-ozdmr Mysmrt evet gelakettt hemde sağ tarafa yatınca sağ oyle oluyor sola yatıyorum sol oyle oluyor uykum haram oldu o cok normal doktoruma sordım magnezyumu kullan eğer oda işe yaramıyorsa gunde 1 avuc kabak cekırdeği ye dedı yıyorum suan faydasını gordum bıraz dene ıstersen canım🥰
Duygu_ck Mysmrt kalsiyum magnezyum kullanıyordum bu ağrı olunca doktor günde 2 taneye çıkardı. Eğer o gün içmez unutursaam hemen ağrıyor
ffahriyeffidan0 Mysmrt Öyle olunca aynı bacağınızın parmaklarını yukarı doğru oynatın ben hep öyle yapıyorum tutulma geçiyor anında ☺️
remziye_semiz Mysmrt benimde aynısı oluyordu doktorum kızılay erzincan maden suyunu önerdi bol magnezyumlu her gün ondan iciyorum çok iyi geliyor
Buse-ozdmr Butterflyank kendımı panda gibi hiissediyorum😂yattığım yerden kalkamıyorum sağ sola dönemıyorum oturdummu kalkamıyorum😂
Elisam22 Pengu benimde oldu enfeksiyon tek kullanımlık toz verdi kullandım ishale çevirdi gene idrar testi istedi gitmeyeceğim sirt ağrısından bıktım mide yanmasi bu ara yok gibi
babylokum Yatarken sağa sola dönmekte çok zorlanıyorum birde oturdugum ya da yattıgım yerden ilk kalktıgımda aşırı bir bel ağrısı oluyo penguen gibi yürümek zorunda kalıyorum