Ayayka Elifgoktug1 ya sabah uyandığım da bir ölçtüm 13/8 di biraz yüksek diye stres yaptım sanırım 14/9 oldu sonra biraz sonra daha ölçtüğümde 16/9 a çıktı acile gittim acilde 14/8 e inmişti doktor tahlil istedi tahlil normal çıktı idrarda protein falan çıkmadı ama işte eve geldim halen aynı 14/9 14/8 çıkıyor
Elifgoktug1 Ayayka stres yapma stres asiri arttiriyor bolca dinlen stresimi atamiyorum dersen kitap oku kafan dagilir cnm
Ayayka Elifgoktug1 inşallah geçer canım ya ne biliyim korkuyor insan senin idrar da protein çıkmışmıydı
Elifgoktug1 Ayayka insallah cnm benm guzel dusun gzuel olsun hersey🌸🙏 idrarda protein yuksek dendi bana ama hic su kadar demediler 24 saat takip yapildi bir ara 34 te
Ayayka Elifgoktug1 anladım çok geçmiş olsun size de çok şükür ki bebekleriniz etkilenmemiş inşallah benimki de etkilenmez bakalım
Seydalikaan Bende aynı şekilde ilk dogumumu yüksek tansiyon ve protein kaçağı sebebiyle acil sezaryenle alındım 35+2 de Şimdi de kızımda aynı şikayetleri yaşıyorum 30. Haftadan beri şuan 34. Haftamdayim sürekli takip altındayım haftada 1 gidip tahlili yapılıyor ama insan tekrar aynı şeyleri yaşayacağını düşünerek bayağı strese giriyor sonra hopp yine yükseliyor 🤕🤕
AksuS 1 hafta önce gebelik zehirlenmesiyle doğum yaptım 20li haftalarımda tansiyonlarım yüksek çıkıyordu hep takipteydim 24 saatlik idrar falan baktık protein çıkmadı. Tansiyonlarımda kendiliğinden normale dönmüştü. Sonra 39+3 te tansiyon yüksekliği baş ağrısı yaşadım doktora kontrole gittim protein kaçağı çıktığı için acil sezaryene aldı.
Denisss37 Tugce_umut bnmde tansiyonum yükseliyor. İdrarda protein 3 katı çıkmış. 😢 Peynir, zeytin, madensuyu, kaşar peynir!, beyaz olan herşey ☺️ yasak. Yürüyyüş önerdi doktorum.
Kucuk_melegim Elifgoktug1 canim belirtilerin nelerdi gebelik zehirlenmesinde ve tansiyonun nasildi benim 11/95 cikiyor
Elifgoktug1 Kucuk_melegim aşırı odemim vardı ellerim ayaklarım yüzüm çok şişti gözümün o once birseyler uçuşuyor gibi oluyordu birde enseden başlayan baş ağrılarım oluyordu ama benim tansiyonum 14 15 ten asagi pek inmiyordu sonra birden yükseliyordu doğumda hepten tavan yapıyordu 2. Doğumda 22.12 leri gördük odaya geçer geçmez dil altı hapı falan verildi doğuma kadar da kan sulandirici kullanıp tuzdan dolayı diyet yaptim