cansualisa Iremfasl_ aren🤣🌺 bizim kire Dizdar ardıç koyduk kızımında Alisa uyumlu olsun dedik ama Dizdar hiç olmadı ama banane ben istiyorum hahah
Aysnr11 Iremfasl_ Galatasarayın şampiyonluğu şerefine aslan diyorum 😂😂 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 💖
Tiiffany Iremfasl_ bende aren istiyordum ama eşimin calıstıgı yer sahibi yabancı. Yabancılar koyuyor genelde o ismi dediği için bi türlü ikna edemedim. Tercihim aren den yana
Nisaozclk0611 Tiiffany yanına türk ismi koyun arenin yanına isim olur mı bilmiyorum ama hem sizin hem eşinizin gönlü olsun
M2k2_i-2 Oğlum olursa bende aren koyucaktım kızım oluyor aden koyucam ama bir oğlum da olursa onunda adı hazır aren yani bence aren
Iremfasl_ M2k2_i-2 Bende hep kızım olursa aden oğlum olursa aren demiştim☺️ benimde ilerde kızım olursa ismi aden olur..
busrabrbr Iremfasl_ biz de erkek olursa Aslan koyacağız inşallah 🥰 doktor 13 haftada erkek dedi ama bakalım 🥰 benim eşimde Aslan çok istiyor bide koyu gs lı 😂 Gs lı hastane cıkışları bakıyor 🤦🏼♀️😂
Cnsadl Aren💙 bizimde oğlumuzun adı aren olacak kavuşmamıza son 2,5 ayımız kaldı sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻