Tire35 cactuswoman01 kelime manası olarak en güzel anlamına geliyor bi yerde de ışık saçan nazlı güzel yazıyor
Yusra61_ 53anne Yüsra koyarsan adaşım olur :) harika bir isim az bulunan kendi ismim olmasa mutlaka koyardım bir de gerçekten insanlar isminin anlamını taşıyor anlamı kolaylık ve her işim rast gider kolay hallolur hep :)
Haticeaydmr Gamzesnmz1 biz Erva ismini düşünüyorduk. Sonra ruyamda Zeynep Erva ismini koy dedilet bana 😂 degisk bir rüyaydı. Zeynep de ekledik 😊
Brck0303 Gamzesnmz1 bnde Umay Sare diye sevdim 28 29 haftaya kadar ama hafız kuzenim Umay isminin caiz olmadığını söyledi bebeğe uğursuzluk bereketsizlik getireceğini söyledi o yüzden vazgeçtim bence biraz düşün tabiki karar senin
Sureyya1 Brck0303 umayin farkli anlamlari var bi anlami kadin tanrica demek o yuzden pek uygun degil deniyor
Kbryvz Bende sanırım Zümra ipek koyacağım nasip olursa kızımın adını ama ilay adıni da çok beğendim şimdi ☺️
selinakcan Beren, Karla, Lena, Ayliz, Eliz, Eftal, Feryal ikiz kızlarım olacak yorumlaya bilir misiniz isimleri 😂