Annemommm Gamzesnmz1 begendiğim hanne bala (hanne hz meryemın annesı bala yavru demek eskı turk ısmı )
Kbraltnksrn Avukathanimm 32 haftalık hamileyim bende Türkçe kökenli olmasına dikkat ederek ve çok fazla araştırarak İlay ismine karar verdim eşimle birlikte belki yanına ipek te olabilir. İlay İpek🌸
minikprensesimm Gamzesnmz1 22 aylık büyük kızım Defne ❤️ 11 aylık ortanca kızım Duru 💜 Şimdi size 35 günümüz kaldı minik kızıma Doğa🧡 düşünüyoruz 🤍😊💐
Gozdemeral Erva Asel çok güzel bir isim 🌸 Mina , Mila ,Alya düşündüğüm isimler arasında bir gün kızım olursa 💕💕
Ozgeasya Gamzesnmz1 ilk kızımın adı ASYA beklemekte olduğumuz kızımız içinde Umay , Nisa, Azra, Asel arasında kararsız kalıyoruz bizde Asya ❤️ Umay Asya ❤️Nisa Asya ❤️Azra Asya❤️ Asel
Berfiin Ozgeasya inşallah fikrimden rahatsız olmazsınız, çünkü tartışmaya açık değil 🙈 ama bence yanındaki isimler güzel değil Asya tek başına çok daha güzel Ya tek başına Asya koyun ya da Azra İkisi de muhteşem 😍🫶🏻
SerraveAnnesii Kızımın ismi Serra anlamı bolluk bereket demek 💖 beğendiğim diğer isimler Erva, Ayla, Arya, Mihra, Aymira, Elisa,Leyla, Defne
bebek_firarda Alya, Ahsen ve Mihra benim beğendiğim isimler. Daha çok Mihra ya yatkınız ama hala belli değil😂30+4 olduk😂
bettyx Hlypl hahaha bence çok uyumlu bir isim ben hep asya istiyordum ama çok sade geliyordu🤣 ikimizinde seçimi çok iyi bence 🤣
Hlypl bettyx evet cidden benim de başka içime sinen bir isim olmadı. Sadece Eliz için s ile mi bitiyor z ile mi diye soran çok olur mu diye düşünüyorum ama yeni nesil öyle isimler koyuluyor ki onların yanında baya normal kalıyor gibi geldi 😅 Asya zaten efsane bir isim ama tek olmuyor ikisi birbirine çok uyuyor ❤️