nurbeyaz Gamzesa Biz de Duru koyucaz Rabbim nasip ederse 10 güne doğacak. Biz de ismi gibi Duru sade temiz olsun diye düşündük 🥰
h_s_1411 Gamzesnmz1 Canım bence Sare ismi çok güzel bende kızıma Fatma Sare ismini koyucam Allah izin verirse
bettyx Hlypl hahaha bence çok uyumlu bir isim ben hep asya istiyordum ama çok sade geliyordu🤣 ikimizinde seçimi çok iyi bence 🤣
Cananmusa Benim kızımın adı Lina ❤️ olacak ama önerim de var masal❤️ kardelen ❤️sevil❤️kumsal bide bunlar güzel bence 👍
53anne Yusra61_ bende onun için koymak istiyorum söylerken bile huzur doluyo içim hayatı hep kolay olsun istiyorum Minel Yüsra’ım 🥰🤲🏻
Yusra61_ 53anne inşallah öyle olur hayırlısı olsun hayatında hep başarılı olsun güzel yerlere gelsin hep gurur duyacağın yolda yürüsün her konuda sağlıklı ve güçlü dursun inşallah :)
53anne Yusra61_ bir de benim için kuranda geçmesi çok önemliydi çok araştırdım isimlerini anlamlarını çok önemli bir konu aslında evlatlarımıza verdiğimiz isimler iyice araştırmaları gerekiyor anne ve babaların bence
Brck0303 Gamzesnmz1 şuan aklımda yüsra var eşim kararsız ama 32 4 olduk hala belli değil bnm isteğim yüsra şimdilik daha güzel olan isim bulursam neden değiştirmeyim