piiremsesinannesiii Kızlar 23. Haftamdayım ve aşırı aşırı Açık biber seviyorum demin ağlaya ağlaya yedim resmen düşünün 😂 asla vazgeçemiyorum sizde seviyor musunuz bir zararı var mı hamilelikte acı yemenin
A_syma piiremsesinannesiii Mideniz dayaniyorsa yiyin 😂 yiyorum sonra maden sulari , sutler sabahi sabah ediyorum. Bide basuru tetikliyor 🥴🥴
Edau9 piiremsesinannesiii Ah ah hemoroid olursun benim gibi bende çok yedim yeni doğum yaptım hem doğum hem acı yemek bende öyle patlak verdi 😅😅😅😅
beyzzsenturkk piiremsesinannesiii acı sos yiyorum deli gibi acı biber pul biber karabiber ne varsa dolduruyorum hamilelikte turşudan tiksinmiştim ama acılı tursuları biberleri tek lokmada mideye indiriyorum sonra neden midem yanıyo diye ağlıyorum 😂😂😂 acıya bu dönemde cok düşkünleştikkk
2022bebeki piiremsesinannesiii Acı biber, acı sos, pul biber , acı biber salçası Allah ne verdiyse yiyorm en başından beri🤣 çocukluğumdan beri vazgecilmezim. Bana ya da bebeğe bir zarar olmadi 37. Haftamdayim
piiremsesinannesiii beyzzsenturkk 😂😂 bende midede vs sıkıntı olmuyo ama bende aşırı baharat ve acı olam ne varsa saldırıyorum
A_syma piiremsesinannesiii Iyi bari 😂 acisiz yapamam cok yiyorum bende. Sonrasi pismanlik 😂genede yiyorum
beyzzsenturkk piiremsesinannesiii belki bagırsakları calıstrır diye de yiyorum ama tık yok yerken güzel ama işte cıkarken cıkmıyo bildiğim kadarıyla acı bagırsak calıstırırdı 😂
Gulsengulsen piiremsesinannesiii ben acı sevmeyen ve yemeyen insandım. Dayanamazdım acısına birde ama acılı şeylere karşı sempatim oluştu ancak yine yemiyorum. Reflü olduğu için mideye çok dokunuyor acı ve baharatlı şeyler.
TTtutku piiremsesinannesiii ben en başından beri yiyorum hatta ilk başlarda gaz sancısı hazımsızlık yüzünden özellikle fazla yiyodum bağırsakları boşaltıyo şimdi 28 haftadayım yine hazımsızlık gaz sancısı kabızlık başladı yine yiyorum boşalsın bağırsaklar diye çok iyi geliyo
piiremsesinannesiii TTtutku bende de keşke bu kadar yememe rağmen etki etse bende de kabızlık falan var ama etkisi yok
A_syma piiremsesinannesiii Yesende yemesende gazli cocuk her turlu gazli oluyor. O kadar dikkat eden , yemeyen arkadaslarimin bebekleri kolikti. Benimkide kolikti ama yiyodum ben😂