• Gebelik
  • Arkadaşlar diyorlar ki tanıdıklarım 15 haftada belli olmaz cinsiyet

123esr_ çikolata ye öyle git canım benm ki acayip hareketliydi pozisyonu da uygun olunca kesin dedi 14+3 de öğrendim aslında ama 1 hafta gelişimi öndeydi yani 15 de öğrendim sayılır bende.

beyzacmvrc ben 12 haftadan 25 haftaya kadar kiz biliyordum doktorum değiştirdim sezaryen olucam için doktora gittim erkek demez mi şok oldum resmen 27 de ayrıntılı yaptı netleşti erkek olduğunu aldığım kiz kıyafetleri hep değiştirdim resmen Allah’tandır çok bisi almadim yani

Nesli8181 ay hakkınızda hayırlısı olsun umarım basima gelmez ama baya da aldm.biseyler yani 27 ye kadar da böyle bişey yaşamak ne.biliyim nasıl hep kız zannedilmis 12 den 25. Haftaya kadar kaç kez doktor değiştiriliyor..
    Devlette mi özelde mi oldu bu

123esr_ olur tabiki benim 14.haftamda tahminde bulunmuştu doktorum iki hafta sonra da bakıldı değişmedi

123esr_ oğlum 12 de göstermişti şimdi 11 haftalık hamileyim bakalım ne zaman gösterecek

123esr_ valla 12 de gittim belli olmadı 19 dan önce gitmem artık😃😃

Çünkü doktor tamamiyle emin olsun bana yüzde bilmem kaç ihtimal vermesin😃 hem gidince detaylı ultrasonu da aradan çıkartırım

123esr_ benim kızım olacak. 12nci hafta söyledi doktor. ❤️🤰🏼 14 ocakta kucağıma alacağım inşallah 🙏🏻

• [silindi]

123esr_ 14. Haftada bana kız demişti doktorum ki kız olunca daha geç belli oluyor bilinir yani☺️