• Gebelik
  • Arkadaşlar diyorlar ki tanıdıklarım 15 haftada belli olmaz cinsiyet

123esr_ belli olur kuzum neden olmasın hatta erkek bebek ise 12.haftada bile belliyor oluyor hatta. Ben 16.haftamds öğrendim cinsiyeti o vakte kadar göstermemişti çünkü 😃

123esr_ 17 deyım daha bırının cınsıyetını göremedim pozisyonu uygun olmayınca olabılır bıde detaylı da Farklı çıkma durumu var cınsıyetın ondan alısverıs konusu skıntıya gırıyor ısım fılan

123esr_ ben kan testi ile 11. Haftada öğrendim. Sonucu 12 haftada doktora söylemeden erkek demişti.

123esr_ ne alakaymış bebeğin pozisyonuna bağlı ben 11. Haftada öğrendim kızım olcagını 36. Haftadayım değişen bişi olmadı

123esr_ 15+1 de kesin öğrendik cihaza doktoruna bağlı kuzum 🌺🌺 kızımda 14+5 te ogrenmısıtm

123esr_ ben 16 da öğrendim hemde doktor %90 dedi bebegin pozisyonuna bağlı gösterirse net sekilde belli olur

123esr_ 12 de kesin öğrendim neden belli olmasın ki bebek kendini gösterdikten sonra

123esr_ ben Kızımı 11. Haftada öğrenmiştim . Yarın ikinci gebeliğimin 11. Haftası olacak kontrolüm var bakalım bunu öğrenecek miyim 😌

12 de öğrendim %100 erkek demişti 28. Haftamdayım

123esr_ 12.haftada belli oldu bizimki insanlar ne cok sey diyor ya 😂😂😂

Nesli8181 neydi ne oldu? Ay insallah başıma gelmez ya 15 de öğrendim 16 a tekrardan teyit edildi kesin dedi üstüne basa basa. Alışverişine de baslayabilirsin artık gönül rahatlığıyla dedi bende o gazla başladım tabi 😂

123esr_ çikolata ye öyle git canım benm ki acayip hareketliydi pozisyonu da uygun olunca kesin dedi 14+3 de öğrendim aslında ama 1 hafta gelişimi öndeydi yani 15 de öğrendim sayılır bende.

beyzacmvrc ben 12 haftadan 25 haftaya kadar kiz biliyordum doktorum değiştirdim sezaryen olucam için doktora gittim erkek demez mi şok oldum resmen 27 de ayrıntılı yaptı netleşti erkek olduğunu aldığım kiz kıyafetleri hep değiştirdim resmen Allah’tandır çok bisi almadim yani