Biryabanci1 Aaaysee 26 haftalığım bende yaşıyorum bu durumu ama normal olduğu söyleniyor tabi doktorla görüşülmesi gerekiyor
egemomss Aaaysee Bende de aynı ağrılar oluyordu. Olabilir yani ben fitil kullanmıştım. Dikkat et canım girdiğin tuvalete falan. Doktora da sormalısın bence. Geçmiş olsun💕
Aaaysee egemomss yaa fitil bana da verdi ama ben korktum kullanamadım 🥲 ederim canım benim çok teşekkürler 💛
mrv_elvn_ Aaaysee benim de ağrıyor aynı haftadayiz 🥺 az evvel de adet sancısına benzer bı ağrı oldu bide genital bolgemde kaşıntı ve yanma var Çarşamba günü doktora gideceğim 🥺
Aaaysee mrv_elvn_ yaa kaşıntı ve yanma varsa net enfeksiyondur canım bende de var,hemen söyle doktoruna,geçmiş olsun 🌸
AyFa1608 mrv_elvn_ ben ne çektim o yanma kaşıntıdan😬😬 1 hafta elim afedersşn altta gezdim durdum evin içinde tatlı tatlı kaşınıyor kaşıdıkça yanıyor felaketti şükür azaldı
Canm2121 Aaaysee endol fitil mi ? Bunu kullanmalısınız sadece 3 günü geçmesin makattan kullanın. Ağrılar için çok iyi
mrv_elvn_ AyFa1608 nasıl azaldı doktora mi gittiniz bende dayanamıyorum yarın kadın dogum aciline gidicem🙄😒
Elvancn Aaaysee evet olur enfeksiyon kairm ağrısı kasık ağrısı yapar enfeksyon arttı demek ki idrar yolu enfeksiyonun idrar tahlili ver koydesin gidemiyorsan cnm bol su iç limonlu su iç
Aaaysee Elvancn dmeekki arttı dediğiniz gibi, idrar tahlili iki hafta önce verdim idrar temiz akıntı da var dedj doktor,limonlu su iyi gelir mi?
Elvancn Aaaysee sık sık hamileliğinizin idrar yolu enfeksiyonu yaşadınız mı eğer yaşıyorsanız olur yine enfeksyon oluşur ben geçen hafta temizdi bu hafta enfeksiyon yine çıktı aynı haftadayiz 25 bende
yagizegemom Aaaysee 3-4 gündür bende aynı durumdayım geçer diye bekledim açıkçası geçmedi bide karnımın bi tarafı ara ara sertleşiyor sanki bebek bi yerini dayıyor geçer diye bekledim ama geçmedi biraz önce doktoruma yazdım inşallah normal bişeydir bu tedirgin olmaya başladım artık😢
Aaaysee Elvancn 2,3hafta hep koku oldu 2 hafta önce söyledim var dedi doktorum canım yani yaklaşık 1 aydan fazladır var,ilk gebeliğim tecrübem de yok maalsef,ama su anda dw koku var enfeksiyon yani ama nasil geçecek bilmiyorum,doğal bir yolu yok mu acaba
Elvancn Aaaysee enfeksiyon ağrısıdır valla doğal yolla keşke olsa bende yapsam benim de ilk gebeligim canım antibiyotik kullanıyorum şuan doktorum verdi içiyorum zararlı içme diyorlarsa enfeksiyon daha da zararlı gebelikte doktorum.bebege zararlı olan şeyi niye versin ki ağrım geçmezse istersen bir doktora git ne zkan beri var ağrın
Iremnurrmemis23 Aaaysee benim ağrıyor canım bende 25+1 ağrılarım oluyor geceleri daha çok ağrıyor normal bence rahim ve bebek büyüdüğü için olabilir
hzl040823 Aaaysee 27 olucam 😅 bence bi hastaneye git sancı önemli 2 saatten fazlaysa uzmanlar gelin diyor
Aaaysee Elvancn mecbur kalınca insan içiyor işte,bana antibiyotik vermedi fitil verdi onuda kullanamadim korktum valla