Gizem1812 [silindi] kesinlikle ya bence olumsuz bisey dusunuyolarsa hic yazmasinlar. Fikri olan yazar zaten insanlarin baskalarina cekiduzen vermeye calismasina sinir oluyorum
[silindi] Gizem1812 Bizi Salak saniyorlar Ya, sanki kanama we agir birsey olsa biz Doktora gitmeyi akil etmicez. Bide Acik Acik yazmisim sadece Kramp war Normalmi diye kanama leke yok.
Busragy Onlar bunlar dediğiniz insanların nasıl dertleri olduğunu nereden biliyorsunuz? Siz burada dolu dolu konuşup zorbalıkla tıbbi öneri almaya devam edin ben boş konuşurum :)
Gizem1812 Busragy ben aslinda sunu demek istedim. Normalde dogruya belki hepimiz saglikli dusunsek kolayca ulasabiliriz ama bazen endise panik caresizlik insani dogru olmasa bile bazi durumlara yonlendiriyor. Sonucta hepimizin iyi seyler duymaya ihtiyaci var sayet burdaysak diye dusunuyorum. Hepimizin dertleri tasalari hemencecik ucup gitsin insallah sapasaglam guzel hamilelikler yasayalim 🐣
Busragy Off aşırı cahil bir posta düştüm. Gerçekten bazılarına bişeylerin ciddiyetini anlatmak mod düşürmek olmuş siz burada üç beş kişiye göre tıbbi öneri almaya devam edin hanımlar böyle bir bilim çağında cevaplarınızı burdan alıp tatmin olun iyi günler
Busragy Busragy he he mi? yaw mı? Allahımm türkçe konuşmayı bilmeyen insanlara neler anlatmaya çalışıyorum ben iyi günler
miniklokumunannesi [silindi] 16 haftadayız ve benim hala oluyor ilk zamanlar çok daha fazlaydı ama uzun surmuyodu yani kramp anlık girip çıkıyosa korkma bence. Gaz sorunu da yasıyosan oda cok tetikliyo krampları
[silindi] miniklokumunannesi Allah hepimize güzel bi Hamilelik nasip etsin insallah korkusuz endisesiz 🤲
kucukbebek [silindi] Valla cok dogdu kaynana postlari vs yorum yagiyor Diger postlarda kimse yok😂 9+2 benimde arada hafif agrim oluyor, daha cok ta ayak Kalinca fazla is yapinca agri oluyo. Dinlen canim imkanin warsa