aysesmsk_ @bademli_puding sen o zaman bir de sabah içmeyi dene ama kaç tane içtiğin de önemli tabi bir tane içiyorsan fayda etmiyor ama günde üç tane içersen bulantı olmuyor
Aysenur222 aysesmsk_ inanırmısın bende erkek olup kusan arkadaşımda var bünye meselesi galiba tavuktan suandan agır kolulardan sadece tiksiniyorum kusmuyorum 16 haftamda gitmeyi düşünüyorum net söler diye
Damla00 aysesmsk_ 4 ay bulantım oldu ölüyordum bulantıdan resmen prilam asla geçirmedi sonra doktorum dramamine yazdı inanılmaz güzel kesti bulantımı sağlık ocağında yazdırabilirsin emin ol dua edersin öyle bi ilaç
aysesmsk_ @Aysenur222 Bencede bunun cinsiyetle hiç bir alakası yok kızda erkekte hiç fark etmiyor😅 Hadi hayırlısı gönlünüzce olsun inşallah ☺️🤍
aysesmsk_ @Damla00 prlam kesiyor bulantımı zaten çok teşekkür ederim😍 Tabi ben ilaç içmekten sıkıldığım için bir an önce geçmesini istiyorum Allahtan 🙈
aysesmsk_ @bademli_puding gün içinde değil de sabah iki tane birden içebilirsin ben öyle yapıyorum kahvaltıdan sonra birde akşam 10 gibi içiyorum gayet iyi geliyor tabi bilmiyorum bünyeden bünyeye göre değişebilir🙈
Zelihablcgl aysesmsk_ vallaa canım 38+3 daha da kullanıyorummm gece yatmadan 2 tane içiyordum 2 aydır 1 tane içiyorumm