Minikannesi00 Mustafayigitvebeytugannesi rica etsem bize de bakarmısın 😊yorumcular 2 cinsiyet arasında kaldı. Senin yorumunu merak ediyorum
Minikannesi00 Mustafayigitvebeytugannesi yaa ağzından bal damlıyor ,sağlıkla inşallah ❤️😂 netleşince seni etiketleyeceğim. Doktorda kıza benziyor dedi ama burdaki melekler ve birkaç kişi yakışıklı erkek dediler 😂
minikmucizeemaak Mustafayigitvebeytugannesi Hadi bakalım ilk erkek sizden geldi sağlıkla gelsin de 🫶🏼
Mustafayigitvebeytugannesi minikmucizeemaak 11 haftalıkken flan atarsan yine söylerim canım belki değişir büyüdükçe kesen 😊
Mucizelerim3 Mustafayigitvebeytugannesi canım banada bakar mısın alttaki 4 haftalık diğeri 13 haftalık
Mustafayigitvebeytugannesi Mucizelerim3 yaa canım bayadir bakıyorum ama net anlayamadım sanki biraz erkeğe benziyor gibi ama eminde değilim başka resim var mı 😊
Mucizelerim3 Mustafayigitvebeytugannesi hayırlısıysa umarım dediğin çıkar herşeyin hayırlısını rabbim bilir iki kızım var bakalım ne olacak. İki defa hastaneye gittim elimde başka ultrason kağıdı yok 😊