Elveda96 piiremsesinannesiii hahah aynen öğrendim artık öyle dicem ne kadar gorse kardır su durumda para vermekten iyidir 🌸😘
piiremsesinannesiii Elveda96 kız tabikide ya benim olduğum yerde devlette yapılmıyordu 1513 tl verdim ☹️
Elveda96 bsrabrna sanırım vermiyorlar sadece. Detaylı bir şekilde organlarına ve ölçütlerini yapıyorlar ama Ümraniye civarındaysanız benm doktorum çok iyi her gittiğimde fotoğrafını veriyor isterseniz oraya gidebilirsiniz 🌸
Elveda96 piiremsesinannesiii ay doğrudur canım su an bu miktarlar gerçekten cok insan vermeye üzülüyor Allah yardımcımız olsun 🙏🥹
Elveda96 Akgnedda inşallah bulursun canım biraz azim ve randevuların ne zaman açılacağını öğrenirsen ve tam zamanında girersen bulursun inşalalh sende 🙏🫶
Elveda96 prensannesii_ bakın bende böyle yazıyor o Zeynep kamilden hastanesinden aldım ben hastanenin o polikliniği olması gerekiyor
zeynepnur38 Elveda96 alır almazsa en kötü özele gidersin bu şansı yakalamissin ben alamadım sehir hastanesinden. 2 ay sonra sıra vardır di üstelik 24. Haftaya kadar bakılıyor ama ileri tarihtete de bakılabiliyor
e_11 Elveda96 yok yapmazlar ayrıntılı ultrasonu riskli gebeliklerde 3. Ayda bile yapan yerler var yani sanmıyorum sende eğer bakamam tarzı bişi söylerse bu güne anca randevu alabildim dersin