Elveda96 Ebruskaaa yönlendirmese bile alınıyor o bölüm açık zaten hastaneyi seçtikten sonra gözüküyor alternatal tabı diye 20-24 hafta diye çıkıyor
Elveda96 prensannesii_ ya benm biraz sorunlu o yüzden geç gitmem gerekliydi özeldeyim hep geç git dedi o yüzden bu kadar geciktik aslında
Elveda96 prensannesii_ bende özele gidiyorum mhrsden aldım randevular tam 10 da açılıyor o saatte girip ayrıntılı dopler bölümüne bakması gerekiyor biraz zor ama şansıma ben alabildim bakarlarsa tabi 🤔
Elveda96 cansualisa aynen benim içinde onemli tabi çok gitmek istiyordum sadece biraz geciktim sanırım 😂😂😍
Elveda96 Ebruskaaa aynen mhrsden alabiliyorsun sadece ben iki haftadır uğraşıyorum resmen bugün son kez girdim onda anca alabildim
Elveda96 Tugbakose-24 hastane değilde görüntüleme merkezi Ümraniye çarşıda Erbil çakırdan almıştım ben
hayalperest2310 Elveda96 bakarlar da herseyi net görür mi bilemiyorum canım belli bir zamanı oluyor sağlıkla gelsin bebiş
piiremsesinannesiii Elveda96 aynen sen ısrarla bi gün geç söyle boşver ama bence buna bile gerek kalmıyvak bişey demiycekler rica ederim bol şans ❤️
Elveda96 piiremsesinannesiii hahah aynen öğrendim artık öyle dicem ne kadar gorse kardır su durumda para vermekten iyidir 🌸😘