Rumeyysaaanur olmezbusra11 30a kadar su gibi geçiyor sonrası gıdım gıdım ilerliyor resmen ben 5 aydır 35+4Üm hiç ilerlemiyor
Laika olmezbusra11 bizde aynı şeyi düşünyoruz ama bence bizim tarihlerde hamile olmak şanslı yaza denk geldi hızlı geçti tatil filan 31 haftalığız 1 aydır kış mood hamile olduğumu daha yeni anlıo gibiyim güzel bir hamilelik süreci oldu darısı herkesin başına :)
olmezbusra11 Laika evet evet aslında güzel oldu ne çok aşırı bir sıcak gördük bunaldık ne de aşırı soğuk oldu şimdiye kdr ☺️ bakalım devamı nasıl gelecek
olmezbusra11 Yeldaaltaylar valla 100den düşünce kolaylaşıyor ama arkadaşların dediği gibi gün yaklaşınca da gecmicek sanırım bizim de 71 uygulamaya göre bakalım ne zaman gelecekler ☺️
Bilgelihayat olmezbusra11 32. Haftamıza kadar zaman çok hızlı geçiyordu, doktor kontrollerim ayda 1′di. 32. haftadan sonra 2 haftada 1 geleceksin dedi doktorum ama o 2 hafta geçmek bilmiyor 😂 şuan 35+4teyiz. 36. Hftdan sonra her hafta gideceğim zaman çabuk geçer inşallah 🤗
2prensesannesiiii olmezbusra11 ya bana 19 hafta bitmedi 19+6 yım bi türlü 20 yarılayamadım gibi geliyor allah izin verirse yarın yolu yarılıyoruz🥰🙈🧿❤️💓 haftaya detaylı organ taramamız var hareket ediyordu ne güzel etmiyor diye endişe etmiyor değilim 2 3 gündür inşallah hareket eder bugün bi oh çektirir bana 🥰🙏🏻🤧
olmezbusra11 yumamiii vakit biraz daha geçsin hareketlerini fln hissetmeye başla o zaman hızlanıyor zmn kuzum bend öyle oldu 🥰
Babytwo2 30 a kadar milim milim gidiyor gibiydi 30 y geçince sanırsın uçuyor. Kimine göre de tam tersi olmuş ama bnm ilk doğumum sezeryan olduğu için doktor da 38 de alırım dedi aşağı yukarı doğum tarihini biliyorum ondan da hızlı geçiyor olabilir 😇
olmezbusra11 Babytwo2 eveett insana onun çok büyük etkisi oluyordur eminim yolun sonu biliniyor en azından benm ilk ve önceliğim normal doğum o yüzden bekliyoruz ve zor oluyor artık 🥰😂
2prensesannesiiii olmezbusra11 ebe çağırdı hareket yok deyince gel kal atışı dinleyelim dedi gittik ben sakinim sadece içimiz rahatlasın diye gittik kalbime indireceklerdi 3 ebe geldi biri dinliyor falan sonra kendi aralarında konuştular duyulmuyor atıyor yavaş atıyor güçlü değil eşimle birbirimize baktık ben korktum sonra 3. Seferde eline aleti aldı benim ebe duyuldu atıyor dedi tebessüm ederek e duyunca ağladım artık korkuttular başta öyle konuşarak neyse rahatladık 🥺🤧 adrenalin yaşadık allah göstermesin Ya sağsalim doğsunlar inşallah anneliğin her anı zor🥺🥲
olmezbusra11 2prensesannesiiii insan korkuyor canım seni çok iyi anlıyorum, benm bu gebeligimde önce 2 tane düşüğüm vardı o yüzden bend sürekli acile fln gidiyordum düşün benm psikolojim bozuldu ilk zmnlar midem bulanmayimcanbile gitmiştim bsey mi oldu diye 🤦🏻♀️☺️🥰
2prensesannesiiii olmezbusra11 benimde öncesi 2 kimyasal 1 kürtaj 🥲 bende her gidişimde korka korka giderim dra çünkü kürtajla sonuçlananda muayene diye gittik kalbi durmuş dedi dr başımdan aşağı kaynar sular boşaldı bugünde öyle konuşunca ebeler kanım dondu kalp sesini en son duyunca sinirlerim boşaldı ağladım🤧🥺