olmezbusra11 Ftmcgdms yaaa sağlıkla gelsin bebiş canım heyecanlı oluyor dmi benm ilk olacak, gün yaklaştıkça bseyler oluyor bana 😂
Ftmcgdms olmezbusra11 tabi ki bir yandan böyle içimde kavuşacaz diye kelebekler uçuyor bir yandan o 9 aylık bağ kopuyor gibi geliyor ya ondan değişik oluyorsun☺️ ilk daha başka neler yaşanacak bilmiosun ya 🙂🙂🙂
olmezbusra11 Ftmcgdms evet tedirgin oluyor insan sonuçta zorlukları da olsa güzel bir yolculuk bence hamilelik ☺️
Ftmcgdms olmezbusra11 gerçekten öyle bir mucizeye şahit olmak gibi ya inşallah saglikla alalım yavrularımızı kucağımıza☺️☺️☺️
olmezbusra11 Mello29 ilk baslarda bana da öyle geliyordu hele şu bulantilarin olduğu zamanlarda ama şimdi bakıyorum da aslında çok hızlı geçiyormuş
Udu olmezbusra11 valla sana oyle gelmiş heralde yada sıkıntısız bi hamilelikte olabilir bi 31 iz hic gecmiyo surekli bi sorun yasiyorum doguracagim gün hoplaua ziplaya gidicem o dereceyim
busrabrbr olmezbusra11 ben 13 haftalık hamileyim vallahi sanki hiç geçmiyor zaman 😭 biraz zorlu geçiyor ondan mı bilemiyorum ama sanki 1 yıldır hamileyim 😂
Halime2 Hamileliğin tadını çıkarın doğum yapmış biri olarak söylüyorum 😊 52 gün oldu doğum yapalı gerçekten hamileliğimi şimdiden özledim her an çok özel ve güzell oyuzden gün saymayı bırakıp hamileliğin her anını değerlendirin
olmezbusra11 Yeldaaltaylar valla 100den düşünce kolaylaşıyor ama arkadaşların dediği gibi gün yaklaşınca da gecmicek sanırım bizim de 71 uygulamaya göre bakalım ne zaman gelecekler ☺️