Nurellaaa_ Kader_yldrm ben uyuyorum çok şükür aynı günümüz 😅 ama artık sabahları 5.30 da uykumu almış bir şekilde kalkıyorum ve asla uyuyamıyorum bir daha 🤷♀️
ilkanneyim06 30+5 uykusuzluk, tuvalet, mide yanması ,tekmeler ,sırt bel ağrısı böyle artık ağlamak istiyorum yavaştan çok zorlamaya başladı anlık bir vurmaya uyanıyorum
holly Kader_yldrm gerçekten iyi günlerin çünkü 😂 burda böyle sitem eden herkes doğduktan sonra anladı
Tugcelb Kader_yldrm aynen bende öyle ilk torun iki aileninde karışcaklar biliyorum birde senin ilk cocuğun ne anlarsın dicekler ama yani ben doğurdum yani demi karışmayın😂😂 bak sinirlendim smdi 😂
2023bebegim Kader_yldrm hiç olmaz mı 35+6 olduk ve haftalardır aynı sekildeyiz uyku yok uzaninca sürekli uyuşuyorum sağ sol dönüyorum bütün gece sürekli idrar sürekli kaşık alt karın ve bel ağrısı uygulama son 29 diyo ama bakalim hayirlisi
Kader_yldrm 2023bebegim hayırlısı olsun bakalım inşallah minik minik hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi ve bu günleri unuturuz gider
Kader_yldrm Fadikfs hamilelik gerçekten çok emek fedakarlık istiyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kader_yldrm Bluesky-mom amin inşallah. Bir tanıdığımızın da bebeği annesiyle aynı gün doğmuştu doğum günlerini hep birlikte kutluyorlardı ve oğlu ona kızıyordu sen benim doğum günümü çaldın diye 😅 aklıma o geldi
cansualisa Kader_yldrm kız eziyet eziyet yemin ederim vajina ağrımdan sağa sola donmek eziyet 37+6 çarşamba bu yolculuk bitiyor şükürler olsun birde kızımın peşimdeyim sürekli vallahi zor süreçler :(
cansualisa Kader_yldrm evet kuzum 38+2 ykennn olcammm çarşamba 07:30 yatışım. 2.spinal olcam heyecan korku dorukta