Srnn22 36+2yim bu saat oldu hala uyuyamıyorum. Sürekli bacak bel ağrısı. Daha erken ama Bi an önce doğurmak istiyorum en azından bu saate kadar uykusuz kalcaksam belli Bi amaç için çocuğum için kalayım
Anna-aslan Kader_yldrm 37 haftalık birde ben varım burada hala uyuyamayan nefes alamıyorum sanki döne döne yatakta sabahı ediyorum baskı yapıyor birde çok o da rahatsız ediyor haliyle
Kader_yldrm Anna-aslan ben de öyle uzanıyorum nefes alamıyorum belim karnım her tarafımda bir baskı var doğsun artık istiyorum
Anna-aslan Kader_yldrm bende bir yandan doğsun istiyorum bir yandan bir hafta daha bekleyebilir miyiz acaba diye düşünüyorum hayırlısı neyse o olur inşallah 🙏 ama git gide zorlamaya başladı artık
Yelizdiyebiri Kader_yldrm normal ıstıyordum ama bebegım kanala bile düşmemiş. doktor 40 a kadar beklerim dedi doğmazsa cuma günü suni sancı vercek . Benımde kafam karıştı acaba 41 e kadarmı bekleseydi
Kader_yldrm Fadikfs hamilelik gerçekten çok emek fedakarlık istiyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
aselinanesi1310 Hllcml uyuyamaynalardan birde ben bende 36 +1 kaşinti baskı tuvalete kalkma hepsi Bi arada:)
Kbetul Kader_yldrm siz uyuyamamayı doğumdan sonra göreceksiniz 🥹😂 ben de böyle diyordum ama şu an o zaman iyi ki uyumuşum sık uyansam da diyorum 🥹❤️❤️❤️
Hllcml Kbetul ben yemın ederm saat suan 06:00 bir gram uyumadım ne farkedecekki belkı o zaman istemszcede olsa uyjum gelir
Hllcml Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gerçekten bugunde saatler gecmek blmıyor sabah oldu zaten ne hacet uykuya
Bluesky-mom Kader_yldrm bende 37+4 oldum. Aynı sorunlar bende de var. Benim bebek doğum kanalına girmiş başı aşağıda baya baskı yapıyor. 14 Ocak benim doğum günüm aynı güne sezaryen gün aldım 😊🙏🏻 onu hissetmek çok güzel ama kucağımda olması yüzünü görmem çok daha iyi olacak inşallah 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kader_yldrm Bluesky-mom amin inşallah. Bir tanıdığımızın da bebeği annesiyle aynı gün doğmuştu doğum günlerini hep birlikte kutluyorlardı ve oğlu ona kızıyordu sen benim doğum günümü çaldın diye 😅 aklıma o geldi
Dp1234 civcivim0 30+5 al benden de o kadar tuvaletten çıkıyorum diğer odaya gitmeden tekrar o his sanki tuvaletten yeni çıkmadım. Sabahları artık dayak yemiş gibi uyanıyorum ama hareket edince gün içinde çok rahatım ama geceler haram oldu