Aslialkan Nisa2804 bende ceysu hanıma gidiyorum çok memnunum cumartesi detayliya gttgimizde sorduk doğum 9750imis.ceysu hanım pazar günleri de calisiyo buarada
defneveannesii_ Geçen hafta gittiği doktor eltime 10 bin tl olduğunu söyledi. Bu şu an için geçerliymiş, önümüzdeki aylar bu fiyat çıkabilir dedi hatta 🙃
Nisa2804 defneveannesii_ Ben yabancıyımda 2023e girmeden bana 15bin tl denildi (sigortasızım) o yüzden her halde yeni fiyatlarla bana 20bin tl derler😐
defneveannesii_ Nisa2804 Biz de yılbaşından 1 veya 2 gün önce gitmiştik eltimin kontrolü vardı o zaman söyledi doktor, çınarlıyla anlaşması varmış işte😊 ama pek detay bilmiyorum😊
tuubbbaa Nazlii_i onur beyden memnunmusunuz acaba . Ben de 28 haftaligim orada dogurmak istiyorum . Ama doktorlar hakkinda bir fikrim yok
Nazlii_i Nisa2804 çok pahalı profesör doktor falanmı kendisi 😁 ben bugün gittim 350 doğum ücretide netleşmiş 9.750 denildi
daryaost Nisa2804 bende yabancıyim ama normal fiyat aliyorlar herkesin gibi 600 tl. şimdi sizin durum nasıl hala aynı mi yuksek mi? sordunuz mu nedeni
tuubbbaa Nazlii_i C.tesi günü gittim . Çok memnun kaldın. İnsallah hep böyle olur . Gayet güler yüzlü.
busraaslan Nazlii_i doğumunuz oldu mu acaba ben de onur beye gidiyorum 40 hafta doluncaya kadar doğurmazsam sezeryan günü verdi siz konuştunuz mu
Nisa2804 Aslialkan evet canım biliyorum öğrendim bende yabancı olduğum için bana 13500 dediler ücret.kac haftalık hamilesin bebeğin cinsiyeti ne?
P12345- Aslialkan birşey sorucam, doğum ücreti ödüyoruz, ama mesela bi gece kalıcaz diyelim onu ekstra olarak mı ödücez yoksa doğum parasının içindemi bi bilginiz varmı acaba?
Merve0135 tuubbbaa aynn bnde cuma günü gittim gayet güler yüzlü bir doktor ilk muayenem 6haftalığım pazar günü tekrar gideceğim orada devam etmeyi düşünüyorum inşllah
tuubbbaa Merve0135 Merve0135 insallah memnun kalırız canın. Ben 30 haftalık oldum az kaldı hayırlısıyla 🥰