AZRATALHAmoms gamzeakin__ Günlük mutlaka tahin pekmez karışımı ve bir kase muzlu yoğurt yapıyorum kendime canım. Bebeğim elhamdülillah 2 hafta önde gidiyor gelişimi gayet iyi. Doktorum çok güzel beslemişsin dedi. Omega takviyesi de etkili oldu diye düşünüyorum.
AZRATALHAmoms gamzeakin__ 31+1 olduk canım. 51 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum. İlk hamileliğimde 30 kiloya yakın kilo aldım ama 15 gün içinde yarısından fazlasını verdim çok şükür.
gamzeakin__ AZRATALHAmoms nasıl verdiniz ben 50 ile hamile kaldım şuan 19+ 3 günlük 60 kilo oldum doktorum kızdı birden kilo aldım aşırı zayiftim yuruyuse basladim bir kilo falan verdim ama çok erken kilo almışım o yüzden şey bebek için yedigim şeyler banada kilo aldırır mi
AZRATALHAmoms Elvancn çok şükür kan değerlerim gayet normal canım şekerim de gayet normal hatta şekee yüklemesi bile yaptırmadım
radiantmother35 gamzeakin__ benimde aynı şekilde bende 53 le hamile kldım şu an 63 kiloyum 23+3 üz benimde doktorum böyle giderse diyete bile başlarız dedi bende çok yiyorum 😂😅 olsun be veririz
AZRATALHAmoms gamzeakin__ doktorum bu konuda hiç bişey söylemedi sadece bol yürüş yapmamı bide su fazla tüketmemi söyledi
AZRATALHAmoms 2022Mom2022 yani ben oğluma göre kızımı daha zor geçiriyorum. Oğlum bu kadar gelişimi önde olan bi bebek değildi ama kızım 2 hafta önde tabi buda ekstra göbekte sertlik ve ağırlık yapıyo
gamzeakin__ radiantmother35 haahh aynen veririz de işte doktor baski yapınca biraz psikolojikmen cokuyorum😅🤭
2022Mom2022 AZRATALHAmoms bende erken doğum riski var benimde karnım taş gibi sert oluyor sürekli ama doktorlar bir hafta önde sizi Buda çok zorlar dedi o yüzdenmi sert benim karnım ya o derece
Elvancn 2022Mom2022 kaç haftalıkliksinjz benim 17 haftadan beri taş gibi karnım bebek toplanıyor bir yer 25 haftalık hala öyle sizin erken doğum sebebiniz nedir canim
AZRATALHAmoms 2022Mom2022 olabilir canım çocupun kemik yapısı yada senin iç karın genişliğinle alakalı muhtemel