VlknGmze Aychovsky valla normal yedim ictim dikkat etmedimde ilk 5 ay 4 kiloya yakın verdim sonra geri aldım bebegimin kilosu ii dedi çok sukur sağlığı falan yerinde gelişimi güzel dedi
Aychovsky VlknGmze harika valla. Ben hic biseyden tiksinmedim ya hamile oldugumu bile 8 hafta bitince ogrenmistim. Ne kusma ne bulanti o yuzden zerre veremedim . Suan toplamda 10 kilodayim 30.hafta icindeyiz
dryrcn elaweannesi 75 kiloyla hamile kaldım 9 haftalıgım dha kilo almadım ama bende fzla alıcam diye korkuyorum
Nurr_22_22 [silindi] 31 haftalıkken 1901 kg Du haftaya perşembe yeniden kontrolumuz var 35 haftada olucaz
Hamzayadadolunay elaweannesi şuan 16 haftalığım 49 kilo ile kaldım şuan 51 kiloyum sadece vitamin haplarını içtiğim zaman yemek yiyebiliyorum onun öncesinde yiyemiyorum
Ftm124 elaweannesi 24+4 oluyorum bu gece. 6.5 kilo ile yola devam :( ilk 3 ay 5 kilo aldım nerdeyse iki aydır 1.5 kilo dikkat ettiğim için. Keşke en başta dikkat etseydim bide şekerim yüksek çıktı :(
Asliiiiiiiiii42 elaweannesi 53 ile hamile kaldım 4 haftalık 5 günlüğüz daha çok yeniyiz teyzemiz hala 53 dün tartıldım 😁